Strona 43 z 56 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Angry naklejka miarą gwarancji na Żytniej ;(

Witam

naprawiałam na Żytniej canona ps s2 is . Robi nieostre zdjęcia. zrobili naprawę obiektywu za 244,- aparat odesłali podziałał kilka dni i zaczął pokazywać błąd E18 , napisałam do nich że teraz pokazuje się komunikat E18 na maksymalnym zoomie- poprosili żeby dostarczyć, przysłałam i dostałam nowy kosztorys naprawy i regulacji obiektywu za 200,- a gwarancja została odrzucona bo zniszczona była ich naklejka gwarancyjna i podobno brakuje jakieś foli w środku. Aparat był pierwszy raz w naprawie właśnie u nich!!!!!!
    Paranoja przecież jak się nie znam na naprawie aparatu to go nie otwieram szczególnie że nie mam wykształcenia ani zainteresowań w tym kierunku a oni mi wmawiają że skoro naklejka jest uszkodzona to aparat był otwierany.
    ludzie jak tak można naciągać klientów!!!!!!!!! zażądałam zwrotu aparatu i zwrotu kosztów poprzedniej naprawy a oni w odpowiedzi przysłali mi ponownie kosztorys na naprawę za 200,-

NIE POLECAM NIKOMU. :sad:

Bywalec Awatar yarson
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

WYMIANA DOLNEJ CZESCI KORPUSU Z GNIAZDEM STATYWOWYM w 30D-200 zł

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Canon 30D, wymiana spustu - 156zł.
    Przy dostawie aparat wypatroszony z karty CF, baterii, muszli, ocznej, paska, obiektywu (przezornie zabrałem dekielki na szkło i body)

kkwie
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich,

Spotkał się ktoś kiedyś z uszkodzonymi stykami aparat-obiektyw i ewentualnymi kosztami naprawy?? Nie wiem co się stało ale jeden styk nie "odbił" i pozostał wciśnięty. Aparat zgłasza mi teraz błąd "transferu danych aparat-obiektyw". Zdjęcia robi ale tylko gdy ostrze obiekty znajdujące się blisko. Jak chce ostrzyć w dali to albo w ogóle nie działa autofocus albo dostaje błąd jak powyżej.

Pozdrawiam,

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Kurde, przeleciałem cały wątek i nie w sumie nie znalazłem. Aż mi się wierzyć nie chce. Czy kalibracja obiektywu kupionego w Polsce z gwarancją jest odpłatna czy darmowa? Czy trzeba wysyłać puszkę czy robią do wzorca?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeżeli jest na gwarancji to kalibrują za free. Jeżeli masz pewność, że pucha jest ok, to wyślij samo szkło. Jeżeli nie, to wyślij z puchą.

Początki nałogu Awatar barman_pl
    Miasto
    Łódź/Brzeziny

Domyślnie

Panowie, mam pytanie. Otóż muszę wysłać 24-70 na żytnią na naprawę gwarancyjną. Mam gwarancję bez daty z samą pieczątką. Czy to plus faktura zakupu wystarczy czy lepiej wpisać na gwarancji datę zakupu ?

Pozdr.

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

@barman_pl
    czytelne ksero faktury możesz dołączyć, bez sesu dosyłac papierek pozniej
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar barman_pl
    Miasto
    Łódź/Brzeziny

Domyślnie

Wiem wiem... Ale chodzi mi o to czy wpisywać na karcie gwarancyjnej datę zakupu czy zostawić taką jak powyżej - czyli tylko z pieczątka i podpisami

pozdr.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barman_pl Zobacz posta
    Wiem wiem... Ale chodzi mi o to czy wpisywać na karcie gwarancyjnej datę zakupu czy zostawić taką jak powyżej - czyli tylko z pieczątka i podpisami

pozdr.
    Nic sam nie wpisuj, nie jesteś upoważniony do wypisywania czy uzupełniania takich papierków.
    Ode mnie zawsze chcieli faktury, na kartę gwarancyjną nawet nie patrzą.
    Jarek

Strona 43 z 56 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów