Pokaż wyniki od 1 do 10 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
    Teraz wiadomo kto sprzedaje rozjechane szkła i wiadomo kto tego nie kupi.
    Dziękuję za informacje.
    Oohohoo.. Jaka wycieczka
    Aż z rozkoszą pozwolę sobie się odnieść.

A kolega wie może, że szkło kalibruje się do body?
    I że to samo szkło może zupełnie inaczej działać na innych body?

Czy nie jest logiczne, że szkła za 300 złotych nie opłaca się kalibrować za $?
    Za to nic nie stoi na przeszkodzie poszukać kogoś, u kogo będzie ono działać nieco lepiej?

I ostatnia sprawa.
    Akurat ja JESTEM WŁAŚNIE UŻYTKOWNIKIEM TAKIEJ (jak to ładnie okresliłeś) "ROZJECHANEJ" 50ki, która miała problemy z cyfrowym cropem, ale na analogu jest ostra jak brzytwa. Co więcej, kupiłem ją właśnie przez alledrogo, po wcześniejszym sprawdzeniu pod cropem i dostrzelaniu końcówki filmu.

Więc za informację nie musisz dziękować. Była zupełnie gratis. Sugeruję tylko nie mierzenie innych przez pryzmat własnej "uczciwości handlowej". A nade wszystko dokładne sprawdzanie tego co kupujesz.

Wszystkich pozostałych przepraszam za OT.

edit:
    z odpowiedzią zapraszam na priva, albo proszę modów o przeniesienie do pralni - żeby prywatnymi żaluzjami nie zaśmiecać wątku.
    Ostatnio edytowane przez XLesio ; 24-11-2009 o 16:42
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Uprawnienia umieszczania postów