Strona 18 z 56 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Oczywiście można, jednakże moja wypowiedź odnosiła się do konkurencji w sensie drugiego autoryzowanego serwisu, który jak wiadomo na pewno nie powstanie.
    Jesli chodzi o autoryzowany - przeciez jest, w Berlinie, wysylka jedynie drozsza.
    Pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    Jesli chodzi o autoryzowany - przeciez jest, w Berlinie, wysylka jedynie drozsza.
    jest też w Warszawie - Fototronik, autoryzowany jak najbardziej
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    ...tyle że gwarancyjnych napraw nie robi
    Ale właśnie o to rozchodzi się najbardziej. Nie ma i nie będzie drugiego serwisu wykonującego naprawy oraz regulacje które to obejmuje gwarancja.

Ale rozmawiamy o Polskich placówkach.
    Ostatnio edytowane przez axk ; 26-03-2009 o 02:01 Powód: Automerged Doublepost
    EOS + Speedlite

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale rozmawiamy o Polskich placówkach.
    Mysle, ze jakby wiecej osob sie nie balo i wysylalo do Berlina, tak jak spora czesc sprzedawanego sprzetu na naszym rynku pochodzi z dystrybucji niemieckiej, nie polskiej - to Berlin moglby stanowic konkurencje.

Ja osobiscie nie rozumiem ludzi, ktorzy w ramach gwarancji, nie mieszkajac w W-Wie - wysylaja sprzet kurierem do W-Wy, zamiast do Berlina - skoro sa swiadomi jakosci Zytniej...

Poza tym co to znaczy o polskich placowkach? Chyba, ze tytul watku to zaweza. Mnie interesuje jakosc serwisu Canon dla mnie, dla mojego sprzetu. A w ktorym stanie EU? W czasach takiej globalizacji, co to ma za znaczenie...

To tak jak w innych watkach o cenach puszek - sporo osob porownuje ceny w polskich sklepach, ale rownolegle w zachodnich, szczegolnie jakis czas temu, kiedy zlotowka byla mocniejsza...

Zyjemy w globalnej wiosce ;-)
    Ostatnio edytowane przez Jerry_R ; 26-03-2009 o 02:15
    Pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Ja osobiscie nie rozumiem ludzi, ktorzy w ramach gwarancji, nie mieszkajac w W-Wie - wysylaja sprzet kurierem do W-Wy, zamiast do Berlina - skoro sa swiadomi jakosci Zytniej...
    Może problem tkwi w barierze językowej? W mojej opinii, gdyby istniała możliwość aby serwis niemiecki "obsługiwał" nas w naszym ojczystym języku z pewnością miałby z naszej (Polskiej) strony zdecydowanie więcej zleceń a serwis na Żytniej mógłby to poważnie odczuć.
    Ostatnio edytowane przez axk ; 26-03-2009 o 02:21
    EOS + Speedlite

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Może problem tkwi w barierze językowej? W mojej opinii, gdyby istniała możliwość aby serwis niemiecki "obsługiwał" nas w naszym ojczystym języku z pewnością miałby z naszej (Polskiej) strony zdecydowanie więcej zleceń a serwis na Żytniej mógłby to poważnie odczuć.
    Jasne. Non-stop mozna spotykac Polakow w DE, czy UK, ale chyba jak na razie UK wprowadzil oficjalnie pracownikow polskojezycznych do bankow ;-)
    O DE nie slyszalem...
    Pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

No dobra, skoro już ktoś wspomniał a w wątku o berlińskim serwisie nikt nie odpowiada - naświetli mi ktoś co(konkretnie bo niemiecki "nicht verstehen") i gdzie napisać oraz jaką firmą kurierską wysłać by było bezpiecznie ale bez przesadnych kosztów "by się skalibrować" na gwarancji w Berlinie?

LukaszK
    Guest

Domyślnie Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM
    czyszczenie, konserwacja, likwidacja luzów na pierścieniu ogniskowej -> 109,-

chyba z pięc lat używany i nie konserwowany...

wymian migawki (po 15 000) w 40D na szczęście w ramach gwarancji :-)
    na nową dali gwarancję na 100 000

wszystko trwało 4 dni..
    jak dla mnie to obsługa OK, wycena konserwacji ob. na maila następnego dnia + kontakt tel.

balladyna
    Guest

Smile serwis Canona na Zytniej

Mialem okazje skorzystac z tego serwisu niedawno (kwalibracja objek. 100/f2) i musze powiedziec, ze jestem pod wrazeniem. Mily kontakt, natychmiastowy kosztorys, szybka i doskonala naprawa, rozsadna cena. Mysle, iz ten serwis jest wielkim argumentem, aby skorzystac z sprzetu Canona w Polsce.

Domyślnie

Ja nie mogę złego słowa na Żytnią powiedzieć.
    Jako zakład fotograficzny wysyłam aparaty klientów do naprawy, praktycznie tylko z canonem przebiega to szybko i sprawnie.

A wrażenia osobiste?
    w wakacje wymiana migawki w 40D (po 41 000), na gwarancji, zrobiona w tydzień.

3 dni temu regulacja AF w 5D (kupiłem używaną) w ciągu niecałych 24h, też na gwarancji. Oddałem samo body.

Wcześniej czytałem wątki na ten temat, więc albo mam szczęście albo się mocno poprawili
    Pozdrawiam

Strona 18 z 56 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów