Pokaż wyniki od 1 do 10 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Oczywiście można, jednakże moja wypowiedź odnosiła się do konkurencji w sensie drugiego autoryzowanego serwisu, który jak wiadomo na pewno nie powstanie.
    przecież jest drugi autoryzowany serwis Canona w Polsce.. tyle że gwarancyjnych napraw nie robi
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    ...tyle że gwarancyjnych napraw nie robi
    Ale właśnie o to rozchodzi się najbardziej. Nie ma i nie będzie drugiego serwisu wykonującego naprawy oraz regulacje które to obejmuje gwarancja.

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    Jesli chodzi o autoryzowany - przeciez jest, w Berlinie, wysylka jedynie drozsza.
    Ale rozmawiamy o Polskich placówkach.
    Ostatnio edytowane przez axk ; 26-03-2009 o 02:01 Powód: Automerged Doublepost
    EOS + Speedlite

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale rozmawiamy o Polskich placówkach.
    Mysle, ze jakby wiecej osob sie nie balo i wysylalo do Berlina, tak jak spora czesc sprzedawanego sprzetu na naszym rynku pochodzi z dystrybucji niemieckiej, nie polskiej - to Berlin moglby stanowic konkurencje.

Ja osobiscie nie rozumiem ludzi, ktorzy w ramach gwarancji, nie mieszkajac w W-Wie - wysylaja sprzet kurierem do W-Wy, zamiast do Berlina - skoro sa swiadomi jakosci Zytniej...

Poza tym co to znaczy o polskich placowkach? Chyba, ze tytul watku to zaweza. Mnie interesuje jakosc serwisu Canon dla mnie, dla mojego sprzetu. A w ktorym stanie EU? W czasach takiej globalizacji, co to ma za znaczenie...

To tak jak w innych watkach o cenach puszek - sporo osob porownuje ceny w polskich sklepach, ale rownolegle w zachodnich, szczegolnie jakis czas temu, kiedy zlotowka byla mocniejsza...

Zyjemy w globalnej wiosce ;-)
    Ostatnio edytowane przez Jerry_R ; 26-03-2009 o 02:15
    Pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    Ja osobiscie nie rozumiem ludzi, ktorzy w ramach gwarancji, nie mieszkajac w W-Wie - wysylaja sprzet kurierem do W-Wy, zamiast do Berlina - skoro sa swiadomi jakosci Zytniej...
    Może problem tkwi w barierze językowej? W mojej opinii, gdyby istniała możliwość aby serwis niemiecki "obsługiwał" nas w naszym ojczystym języku z pewnością miałby z naszej (Polskiej) strony zdecydowanie więcej zleceń a serwis na Żytniej mógłby to poważnie odczuć.
    Ostatnio edytowane przez axk ; 26-03-2009 o 02:21
    EOS + Speedlite

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Może problem tkwi w barierze językowej? W mojej opinii, gdyby istniała możliwość aby serwis niemiecki "obsługiwał" nas w naszym ojczystym języku z pewnością miałby z naszej (Polskiej) strony zdecydowanie więcej zleceń a serwis na Żytniej mógłby to poważnie odczuć.
    Jasne. Non-stop mozna spotykac Polakow w DE, czy UK, ale chyba jak na razie UK wprowadzil oficjalnie pracownikow polskojezycznych do bankow ;-)
    O DE nie slyszalem...
    Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów