Strona 54 z 56 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

w 24-105 nie, ale wymieniany miałem mechanizm przysłony w 70-200 wraz z płytą główną - 550zł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Oddałem aparat do czyszczenia. I matryca jest brudniejsza niż była przed czyszczeniem. 123 PLN w plecy. Panowie coś robili, bo syfy są w innych miejscach, i matówka jest wyczyszczona. Ale generalnie jest gorzej niż było. Czy to u nich normalne? Wysłałem wczoraj e-maila ze zdjęciem matrycy i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi.
    Właśnie sie zastawaniem czy nie wysłać do nich na czyszczenie i wymianę spustu migawki, ale po tym co napisałeś wstrzymam sie ,
    Napisz tu albo na priv. co odpowiedzieli, czy uznali reklamacje czyszczenia - jeśli można to tak nazwać
    www.foto-action.pl
    Galerie zdjęć z wyścigów: WSMP DSMP WPP

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Ja wysłałem szkła do kalibracji na żytnią, oczywiście do tego body bo inaczej nie mogą.
    Szkła rozjeżdżały się na dwóch body. Skalibrowali też odpłatnie aparat bo mówili że trzeba. Jak trzeba to nie ma wyjścia. Wróciło do mnie i proszę. Szkła w sumie nawet ok nie licząc że upaćkane ale niby skalibrowane body miało pięknego ff. Dla mnie porażka a nie serwis

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartorux Zobacz posta
    Wymieniał ktoś może przysłonę w 24-105 ?? Ile taka przyjemność może kosztować ??
    Z góry dzięki
    Wymiana przesłony i IS - 1200zł w tym robocizna 260zł.
    Powodzenia.

Bywalec
    Miasto
    Łeba/Gdańsk

Domyślnie

IS wygląda na działający... Chyba ... ale 1200 zł to jestem mocno załamany W środę będzie wycena, zobaczymy ile sobie zaśpiewają

Domyślnie

Czy ktoś jest zorientowany na temat gwarancji na podstawie xero dowodu zakupu?

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Panowie czy jest sens kalibracji body na "zero" w okresie gwarancyjnym? Pytam, bo i tak będę prawdopodobnie wysyłał swoje szkiełka do kalibracji pod puszkę (50tka na gwarancji a 70-200 nie wiem czy bedzie koniecznosc wysylac).
    500d, 70-200 f/4 L, C50 f/1.8 II, Di622 mkII

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez niechcemisie Zobacz posta
    Panowie czy jest sens kalibracji body na "zero" w okresie gwarancyjnym? Pytam, bo i tak będę prawdopodobnie wysyłał swoje szkiełka do kalibracji pod puszkę (50tka na gwarancji a 70-200 nie wiem czy bedzie koniecznosc wysylac).
    Jeżeli masz body na gwarancji to wyślij najpierw samo body kurierem DHL - szczegóły na stronie serwisu. Nic nie zapłacisz i przekonasz sie czy pomogło.
    Szkło zawsze zdążysz wysłać bo i tak nie jest na gwarancji jak piszesz
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

jedno jest, drugie nie. Kwestia tylko czy regulacja samego body ma sens? Czy taki zabieg minimalizuje chociaz w malym stopniu pozniej ff bf przy zakupie szkiel..
    500d, 70-200 f/4 L, C50 f/1.8 II, Di622 mkII

Miasto
    piekna okolica Warszawy :)

Domyślnie

no to ja sie wypowiem w temacie czyszczenia matrycy - kupilem uzywane body 5d no i mial delikatnie mowiac niezbyt czysta matryce.

Zaraz po zakupie oddalem do czyszczenia i sprawdzenia przebiegu na zytniej - zaplacilem jakies 98 pln bo mieli promocje jakas. Matryca czysciutka jak ta lala. Takze ja mam jak narazie same pozytywne wrazenia z zytniej.

Pozdrawiam
    wielosystemowiec

Strona 54 z 56 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów