Strona 52 z 56 PierwszyPierwszy ... 2425051525354 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek23 Zobacz posta
    Wlasnie dzwonilem , mily pan poinformowal mnie ze wymiana migawki w 20D kosztuje 600zl i nie ma na nia zadnej gwarancji
    Troche nie kumam, wymienie dam 600zl. Za 2 dni padnie i moge ich pocalowac w d...?

Za tyle to ja moge Ci odac swoja 20d

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Jesli przebieg do 50 000, i nie poobijany, slowem ladny to biore
    powaga

Bywalec Awatar artprof
    Miasto
    Galycja

Domyślnie

70-200/2,8 bez IS - czyszczenie szkieł, przysłony + smarowanie ślizgów i gwintów + kalibracja = 400pln
    I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!

Początki nałogu

Domyślnie

Wyslalem do serwisu sprzet i jest w odbiorze adnotacja, slady uzytkownia, otarcia, rysy . Zrobilem sobie fotki przed wyslaniem aparatu bo ja tam otarc nie widzialem Wiec oby sprzet wrocil nienaruszony .

Ale jestem pod wrazeniem szybkosci zalatwienia sprawy przez kuriera i przyjecie momentalne - podobno 2-3 dni realizacja.

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misiek87 Zobacz posta
    Wyslalem do serwisu sprzet i jest w odbiorze adnotacja, slady uzytkownia, otarcia, rysy . Zrobilem sobie fotki przed wyslaniem aparatu bo ja tam otarc nie widzialem Wiec oby sprzet wrocil nienaruszony .
    Chyba każdy nie nowy ma taką adnotację.

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Nowy tez ma taka adnotacje, bylem swiatkiem jak ktos oddawal body kupione kilka dni temu (3-4) bez sladow uzywania , a mimo to serwis zamiescil adnotacje slady uzywania. Klient pozwolil sobie na komentarz i pytanie gdzie sa te niby slady uzywania, otrzymal odpowiedz ze zawsze zamieszczaja taka adnotacje i bez niego nie moga przyjac sprzetu. Nie ogladalem tego body ale jakie moga byc slady uzywania na 3 dniowym sprzecie jesli nie byl uderzony naprzyklad, chyba tylko takie ze beda slady palcow na LCD.

Początki nałogu Awatar dulak
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Ja ostatnio wysyłałem 35 2.0 Pan z serwisu polecił bym wysłał również body czyli 5D. Wszystko ładnie i pięknie, ale nieprawdą jest, że wycena nastąpi w ciągu 24 godzin - u mnie trwało to około 36 godzin i nieprawdą jest czterodniowy termin (niby uśredniony) naprawy. Mój sprzęt przeleżał prawie DWA TYGODNIE a chodziło jedynie o kalibrację. Po tak długim czasie wrócił upaćkany paluchami obiektyw i tłuszcz z nosa na tylnym wyświetlaczu 5d. Ale samo szkło wyregulowane wyśmienicie. Wystawiłem ocenę serwisowi zaznaczając oczywiście, że czas realizacji tak prostego zlecenia jest skandalicznie długi oraz zwrot wypaćkanego sprzętu to już kompletnie nieakceptowalne. Po kilku dniach odezwał się do mnie Pan z serwisu, który grzecznie przeprosił za niedoczyszczenie szkła oraz za tak długi termin realizacji zlecenia. Ogólnie moja ocena dla serwisu to 3+/5.

pozdrawiam
    Artur
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Czytałem już o serwisie nikona więc tez wiem jak to wyglądam. Tam jest chociaż CPS ? czy jaki to tam skrót był więc może dzięki temu działa to lepiej , albo się tylko łudzę ;]
    oj łudzisz się i to bardzo Byłem dziesięć lat w Nikonie wiem wiele o sprzęcie jak i firmie. A czy nie słyszał kolega o ekscesach nie tak dawnych jak to Nikon Polska zabronił używania wyrażenia Nikon w domenie nikonpolishservices.pl oraz dlaczego forum.nikon.org.pl zmieniło nazwę na nikoniarze.pl? Proszę poczytać sobie dziesiątki jak nie setki stron na forum tamtejszym jak to Nikon Polska listami prawniczymi krótko i szybko rozprawił się ze wszystkimi miejscami w sieci, w których krytykowano serwis i firmę.

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez dulak ; 26-11-2010 o 22:54 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu

Domyślnie

Dobra, aparat wrocil z Zytniej z mirror fixa itd. Moje pytanie brzmi:

Wizjer wyczyszczony ale... punkty AF w wizjerze po lewej stronie wyswietlaja sie prawidlowo, jednak te po prawo w 3/4 poniewaz nie wyswietla sie prawa krawedz tego kwadrata od AF. Co teraz robic? Wystarczy lekko cos przesunac czy jest to jakas usterka matowki?

Domyślnie

Witam.
    Wiecie może czy coś się zmieniło na Żytniej względem wymiany filtra na matrycy?
    Posiadam Canon 7d i próbuję sobie ustalić ile mniej więcej powinienem przygotować pieniędzy. Może ktoś z was wymieniał filtr w 7d?
    Z tego co doczytałem to jakiś czas temu do 40 wymieniali i do starej 5...
    Bardzo proszę o pomoc

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Był luz w przedniej części 70-200/2.8. Obiektyw stracił ostrość. "Skręcenie pierścieni wewnętrznych, regulacja optyczna, regulacja AF do body" zostały wycenione na 381 zł.

Strona 52 z 56 PierwszyPierwszy ... 2425051525354 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów