WYMIANA DOLNEJ CZESCI KORPUSU Z GNIAZDEM STATYWOWYM w 30D-200 zł
WYMIANA DOLNEJ CZESCI KORPUSU Z GNIAZDEM STATYWOWYM w 30D-200 zł
Canon 30D, wymiana spustu - 156zł.
Przy dostawie aparat wypatroszony z karty CF, baterii, muszli, ocznej, paska, obiektywu (przezornie zabrałem dekielki na szkło i body)
Witam wszystkich,
Spotkał się ktoś kiedyś z uszkodzonymi stykami aparat-obiektyw i ewentualnymi kosztami naprawy?? Nie wiem co się stało ale jeden styk nie "odbił" i pozostał wciśnięty. Aparat zgłasza mi teraz błąd "transferu danych aparat-obiektyw". Zdjęcia robi ale tylko gdy ostrze obiekty znajdujące się blisko. Jak chce ostrzyć w dali to albo w ogóle nie działa autofocus albo dostaje błąd jak powyżej.
Pozdrawiam,
Kurde, przeleciałem cały wątek i nie w sumie nie znalazłem. Aż mi się wierzyć nie chce. Czy kalibracja obiektywu kupionego w Polsce z gwarancją jest odpłatna czy darmowa? Czy trzeba wysyłać puszkę czy robią do wzorca?
Jeżeli jest na gwarancji to kalibrują za free. Jeżeli masz pewność, że pucha jest ok, to wyślij samo szkło. Jeżeli nie, to wyślij z puchą.
Panowie, mam pytanie. Otóż muszę wysłać 24-70 na żytnią na naprawę gwarancyjną. Mam gwarancję bez daty z samą pieczątką. Czy to plus faktura zakupu wystarczy czy lepiej wpisać na gwarancji datę zakupu ?
Pozdr.
@barman_pl
czytelne ksero faktury możesz dołączyć, bez sesu dosyłac papierek pozniej
pozdrawiam
Wiem wiem... Ale chodzi mi o to czy wpisywać na karcie gwarancyjnej datę zakupu czy zostawić taką jak powyżej - czyli tylko z pieczątka i podpisami
pozdr.
A to spoko - wysyłam ksero FV i taką kartę jak powyżej... Dziękować za info...
Pozdr.