Z tego co tam czytalem to jest dla posiadaczy CS2 w wersji US, ale moge sie mylic.
Z tego co tam czytalem to jest dla posiadaczy CS2 w wersji US, ale moge sie mylic.
Sprzęcior: Mózg 10 bilionów neuronów | Oczy - AllNatural -1,5 dioptrii | Ręce - sztuk dwa, pięciopalczaste
Although the beta is available only in English, all language versions of Photoshop and the products mentioned above qualify to participate.
Krotka prezentacja CS3 http://www.photoshopuser.com/cs3/videos.html
a czy ktoś zauważył wykorzystanie akceleratorów graficznych ??
gdzieś taka informacja obiła mi się o oczy ... to byłoby genialne wykorzystanie nieużywanych mocy obliczeniowych ...
Gdy wleziesz w Preferences i potem w zakladke ustawiania wykorzystywanej pamieci to tam jest tez okienko w ktorym pokazuje typ rozpoznanej karty graficznej. U mnie pokazuje zgodnie z prawda ATI Radeon 9000 cos tam, cos tam Open GL. Nie mam pojecia jednak do czego tak naprawde ta informacje sie przydaje.
Przez dwa dni. Przynajmniej tak wynika z tego:
Important: A licensed copy of Photoshop CS2, Creative Suite 2, Production Studio, Adobe Web Bundle, or Adobe Video Bundle is required to use this technology beyond a two-day trial period.
Ja wpisalem moj numer CS2 i dostalem numer na bete bez problemu...
OK sprawdze ale za 2 tyg. Wpisze nr od firmowego ....... poniewaz od jutra zaczynam 2tygodniowy urlop swiateczny. Czyli Bycze sie. Tak OT zaraz spadamy do pubu tak wiec pozdrowieniaa dla wszystkich. Zobacze co sie stajnie po 2 tyg.
Dzieki Snowboarder
snowboarder - a jaka wersje masz CS2 PL czy ENG. Wpisywales z pauzami, w ciagu?
Prawdopodobnie w CS3 jest akceleracja OpenGL podobnie jak to jest w Aperture a czego do tej pory nie było w Lightroom'ie. Aperture korzysta z wtyczek bazujących na OpenGL w OSX, więc pewnie Adobe w taki sam sposób chce przyspieszyć Photoshopa.
IMO PS CS3 pod OS X działa szybko. Uruchomienie do pełnego załadowania się palet to 4 sekundy.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Tu sąporównania czasow wykonywania kilku operacji dla CS3 beta i CS2:
http://www.robgalbraith.com/bins/con...id=7-7901-8713
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...