Beta CS3 nie przyjmuje numeru wygenerowanego na stronie Adobe i wyświetla komunikat " The serial number you entered is not valid " (posiadam legalny zarejestrowany CS2 ). Proszę o pomoc.
Beta CS3 nie przyjmuje numeru wygenerowanego na stronie Adobe i wyświetla komunikat " The serial number you entered is not valid " (posiadam legalny zarejestrowany CS2 ). Proszę o pomoc.
kiszkurniak a czy masz wersję angielską CS2? bo tylko z takiej numer podejdzie i oczywiście jeśli masz serial do wersji z Maca to nie podejdzie do CS3 z Windowsa i odwrotnie.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 18-12-2006 o 07:13
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
![]()
o to macosx zbiera śmieci to straszne
BTW są w inecie na torrentach wersje do sciągnięcia bez konieczności aktywacji i z prostym trikiem usuwającym trial ...... (proszę mie nie krytykować za "piracenie" triala betabo wydają mi się nieco zabawne takie krytyki)
Next Edit : Fajne jest Adobe device centralmi na przykład się przyda hehe
Ostatnio edytowane przez popmart ; 18-12-2006 o 11:15
niewiem czy mozna tu o tym pisac ale jest taki sposób na obejscie problemu: mianowicie zmienic nazwe pliku application.sif na application.sif_ w folderze adobe photoshop cs3/amt
To ja mam pytanie. Czy zadziałało to komuś na polskiej wersji PS CS2?
Jestem obecnie w trakcie realizacji zakupu tak więc może mógłbym jeszcze zmienić decyzje i wziąć wersje angielską.
Patrz. Czyli jednak marketing apple i aplowcy klamia mowiac ze nie trzeba reinstalowac
Jak by ktos reflektowal...
http://kuchatek.com/adobephotoshop_10_12-14-06.exe
Jak braknie transferu to skasuje, wiec im mniej osob z poza forum bedzie drzyc tym wiecej z tych na forum sciagnie
Wersji MAC z oczywistych wzgledow nie ma i nie bedzie![]()
...