Właśnie podaje i wyskakuje mi: "Sorry, but the serial number you entered is not eligible for the Photoshop CS3 Beta download. Please try your Photoshop CS2 serial number again, or, if you do not own a license for Photoshop CS2, you can purchase one on Adobe.com and use the serial number to download the Photoshop CS3 Beta."
Dodam tylko że mam legalna zarejestrowaną wer. CS2 PL![]()
30D; EF-S 18-55; EF 50 1.8, EF 24-70L, EF 300 4 IS L, Speedlite 580EX II
Moje zdjęcia: www.fotograba.net
W!
Normalka, mozna tylko w usa (patenty), testowac.
Zdrowko
Ja zassalem bez niczego. Zainstalowalem - dziala. Roznicy predkosci jak na 1wszy rzut okiem nie widacz. Nie pracuje wolniej. Interface lekko zmieniony. Nie wymagal zadnego NR seryjnego. Poprosy zassany i zainstalowany specjalnie dla CB (adobe poprawil cos s dostepem doe sieci bo tylko 4 min sie zasysal). Srodowisko to XP. tak wiec dziala. Niech experci wypowiedza sie w funkcjonowaniu. Nie mam rawa bo bym wywolal z ustawieniami default
Masz racje. Trzeba bedzie sie przyzwyczaic. Ja tam tradycjonalista aczkolwiek ten szary interface mi nie przeszkadza.
Cos jest nie tak, bo napisali, ze bedzie mozna uzyskac klucz z wszystkich wersji legalnego Photoshopa CS2. U mnie tez nie dziala (PL). Czy ktos z was wie moze, czy w innych panstwach poza USa maja ten sam problem.
Ja powiem tak. Nie wiem. Nie mialem zadnego PSa u mnie na kompie. Kliknalem na powyzszy link. Podalem username i password (te same co do lightroom). Zassalem. Zainstalowalem. Zapytal czy podac serial czy testowac przez 30 dni - ze seriala nie chce podawac (nie interesi mnie posiadanie PS3 na kompie w robocie a w chacie mam licencje na Elements [cpo mi starcza]) I dziala. Odpalilem i wszystko dziala OK.