Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: [szymon brodziak] wreszcie Polak!!! fashion, nude

saimon
    Guest

Domyślnie Porsche backstage

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    Mi ogólnie także się podobają . pozdrawiam autora , i podziwiam warsztat scenograficzno-fotograficzny ....

może pochwal się czym pstrykasz ? cyfra,analog, szkielka ....
    Dzieki Popmart i wszystkim pozostalym za mile slowa a takze krytyke.

Jesli chodzi o sprzet to mam analoga 5, cyfre 20 a czasami robie zdjecia na mamiya rz67. Kalendarz Porsche zrobilem na moim ulubionym Canonie 5 i filmach fuji acros.

Tu znajdziecie filmik o tym jak powstawal kalendarz http://www.youtube.com/watch?v=A2vB1dp4F_o

pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie no fotografie pierwsza klasa ... do niewielu wracam a do Twojej galerii juz kilkukrotnie.

Pozdrawiam
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Szkło, jakie szkło było? heheh A tak poważnie uświadomiłem sobie oglądając filmik, że chyba trudno by mi było robić te zdjęcia z nastawieniem, że jednak najważniejsze są furki a nie panny.

Domyślnie

Szymon. Jak rzeklem, chyle czapki przed wiekszoscia zdjec. Filmik ogladnalem z przyjemnoscia. Milo, ze w Polsce tez podchodzi sie do sesji porfesjonalnie. Mam inne doswiadczenia niestety... widzialem pare sesji za gruba kase i podejscie fotografow "bo klient i tak sie nie zna". Tym bardziej fajnie, ze zrobiles ten kalendarz, szczegonie, ze zdjecia sa po prostu bardzo dobre.

saimon
    Guest

Domyślnie Kalendarz Porsche

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Szymon. Jak rzeklem, chyle czapki przed wiekszoscia zdjec. Filmik ogladnalem z przyjemnoscia. Milo, ze w Polsce tez podchodzi sie do sesji porfesjonalnie. Mam inne doswiadczenia niestety... widzialem pare sesji za gruba kase i podejscie fotografow "bo klient i tak sie nie zna". Tym bardziej fajnie, ze zrobiles ten kalendarz, szczegonie, ze zdjecia sa po prostu bardzo dobre.
    W trakcie sesji zdjeciowych do Kalendarza Porsche moglem realizowac wlasne wizje (ktore Kilent wczesniej zaakceptowal). Mialem duza swobode dzialania, wspaniala ekipe oraz odpowiednie srodki by sfotografowac to, co zamierzalem. Mysle, ze to idealne warunki pracy dla kazdego fotografa, czego kazdemu z Was w 2007 zycze

Początki nałogu Awatar mrek
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbexus Zobacz posta
    Szkło, jakie szkło było?
    dobrze widze 70-200/4?
    Czyli na 200 mm jest rzeczywiscie lepsze od wersji 2.8?
    A zdjecia kapitalne!
    Pozdrawiam
    Marek
    -----------
    canon user

Bywalec
    Miasto
    wrocław / łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrek Zobacz posta
    dobrze widze 70-200/4?
    Czyli na 200 mm jest rzeczywiscie lepsze od wersji 2.8?
    A zdjecia kapitalne!
    tak, własnie tak. Dzieki temu tak dobre zdjęcia powstały, gdyby były robione na 2.8 na bank by nie były tak ciekawe! kocham ten klimat na tym forum
    a zdjęcia super, gratuluję. ciekawy tylko jestem ile dni zdjęciowych zajęły?

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jdw Zobacz posta
    tak, własnie tak. Dzieki temu tak dobre zdjęcia powstały, gdyby były robione na 2.8 na bank by nie były tak ciekawe! kocham ten klimat na tym forum
    a zdjęcia super, gratuluję. ciekawy tylko jestem ile dni zdjęciowych zajęły?
    Przeczytalem poczatek wypowiedzi i pomyslalem sobie ze to najbardziej onanistyczne zdanie jakie w zyciu slyszalem

Komentarz rewelacja - adekwatnie do omawianej galerii.

Pozdrawiam
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    juz napisalem ze moje foty smierdza i lepsze moj pies komorka robi, jestem jednym z tych co to im brakuje talentu i koniecznie chca zostac krytykami zeby odreagowywac stresy i niepowodzenia, pewnie bede mial za 10 lat gruba i brzydka zone, a pracowac bede jako ksiegowy
    hahaha Thorin rozwaliłeś mnie tym :}

Cytat Zamieszczone przez Qbexus Zobacz posta
    P.s. no i dużo L-ek pod choinką hehe
    Ja jednak wolałbym duzo dobrych fotek co tez mam nadzieje ze ten nowy rok taki mi prezent przyniesie

Pozdrawiam autora zdjęć. Są naprawde świetne.

A co do dyskusji nad tym czy zdjęcie ma konkretnie pokazywac to co na nim jest, czy tez ma zostawiac odrobine dla wyobraźni... hmm
    Ja jestem jednak za tym drugim. Jestem fanem raczej impresjonizmu i dobrze jesli kazdy widzi co innego ale ważne by zdjęcie zachowywało w miare ogolny zamysł autora.

saimon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jdw Zobacz posta
    ciekawy tylko jestem ile dni zdjęciowych zajęły?
    ok. 3 tygodnie

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów