Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: [szymon brodziak] wreszcie Polak!!! fashion, nude

Mieszany widok

saimon
    Guest

Domyślnie Kalendarz Porsche

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Szymon. Jak rzeklem, chyle czapki przed wiekszoscia zdjec. Filmik ogladnalem z przyjemnoscia. Milo, ze w Polsce tez podchodzi sie do sesji porfesjonalnie. Mam inne doswiadczenia niestety... widzialem pare sesji za gruba kase i podejscie fotografow "bo klient i tak sie nie zna". Tym bardziej fajnie, ze zrobiles ten kalendarz, szczegonie, ze zdjecia sa po prostu bardzo dobre.
    W trakcie sesji zdjeciowych do Kalendarza Porsche moglem realizowac wlasne wizje (ktore Kilent wczesniej zaakceptowal). Mialem duza swobode dzialania, wspaniala ekipe oraz odpowiednie srodki by sfotografowac to, co zamierzalem. Mysle, ze to idealne warunki pracy dla kazdego fotografa, czego kazdemu z Was w 2007 zycze

Domyślnie

To ja pociągnę, otóż w tym roku Szymon tez zrobił kalendarz, ale .... trochę jakby oba kalendarze robiły dwie rożne osoby.
    Tegoroczny jest po prostu według mnie kiepski i kompletnie pod pomysłu na całość. Opisywałem całość cna innym forum. Myślę, ze trudno będzie Szymonowi przeskoczyć efekt i wrażenie jakie zrobił zdjęciami dla Porsche.
    Zdjecia kalendarza na stronie firmy http://instalprojekt.com.pl/pl/przed...alendarz_2008/

Domyślnie

dla mnie bomba

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Też chciałbym, mieć 2 tygodnie na sesje zdjęciową i 10ciu profesjonalistów współpracujących. Nic tylko pozazdrościć, ale jak wiadomo nie spadło to jak gwiazdka z nieba. Co do kalendarza 2008 tak średnio mi się widzi ...

Domyślnie

offtopowo troche:

Z tymi osobami wspolpracującymi to nie przesadzajmy.
    10 osób to znowu nie tak duzo. Robie całkowicie amatorsko, a na prawie każdej sesji mam 5 osób: Wizaż, stylisz, modelka, pomocnik i ja
    I w życiu żadnego zdjęcia nie sprzedałem (bo nie zamierzałem), a ludzie pracowali dla mnie za darmo
    Wiec ilość niekoniecznie stanowi o profi
    Poza tym, trza szukać pasjonatów...

A jak sie kasa trafi... tym lepiej..

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

iczek gdzie mogę znaleźć Twoją galerie?? Podlinkuj albo zapodaj w stópce

Domyślnie

google: iczek

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów