To ja odświeżę wątekZdjęcia rewelka... Nowości się pojawiły więc zapraszam w imieniu saimona
Mam nadzieje, że się nie obrazi
PS.
Szymon - WSB rządzi![]()
To ja odświeżę wątekZdjęcia rewelka... Nowości się pojawiły więc zapraszam w imieniu saimona
Mam nadzieje, że się nie obrazi
PS.
Szymon - WSB rządzi![]()
To ja pociągnę, otóż w tym roku Szymon tez zrobił kalendarz, ale .... trochę jakby oba kalendarze robiły dwie rożne osoby.
Tegoroczny jest po prostu według mnie kiepski i kompletnie pod pomysłu na całość. Opisywałem całość cna innym forum. Myślę, ze trudno będzie Szymonowi przeskoczyć efekt i wrażenie jakie zrobił zdjęciami dla Porsche.
Zdjecia kalendarza na stronie firmy http://instalprojekt.com.pl/pl/przed...alendarz_2008/
dla mnie bomba
Też chciałbym, mieć 2 tygodnie na sesje zdjęciową i 10ciu profesjonalistów współpracujących. Nic tylko pozazdrościć, ale jak wiadomo nie spadło to jak gwiazdka z nieba. Co do kalendarza 2008 tak średnio mi się widzi ...
offtopowo troche:
Z tymi osobami wspolpracującymi to nie przesadzajmy.
10 osób to znowu nie tak duzo. Robie całkowicie amatorsko, a na prawie każdej sesji mam 5 osób: Wizaż, stylisz, modelka, pomocnik i ja
I w życiu żadnego zdjęcia nie sprzedałem (bo nie zamierzałem), a ludzie pracowali dla mnie za darmo
Wiec ilość niekoniecznie stanowi o profi
Poza tym, trza szukać pasjonatów...
A jak sie kasa trafi... tym lepiej..![]()
iczek gdzie mogę znaleźć Twoją galerie?? Podlinkuj albo zapodaj w stópce