Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: [szymon brodziak] wreszcie Polak!!! fashion, nude

Mieszany widok

lalamido
    Guest

Domyślnie wielbicielka

Panie Szymonie, jestem pod ogromnym wrazeniem Panskich prac oraz talentu.
    Od kilku lat zagladam regularnie na Panska strone( cieszy mnie, ze ktos w tym kraju ma naprawde pieknie zaprojektowana i przejrzyscie wygladajaca strone www) i cieszy mnie, ze jest ona regularnie zaopatrywana w nowe fotografie.
    Trzymam kciuki, zeby udala sie Panu kariera na miare Davida Lachapelle( bo Panskie pomysly sa niezwykle tworcze, zupelnie tak, jak jego).

wielbicielka

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Dodam jeszcze, że zdjęcia "wbijają" się w świadomość. Tak, są niezwykle sugestywne. Nie zgadzam się z tą stylistyką, ale doceniam pomysł i konsekwencję. Poprzednia moja wypowiedź była nadmiernie emocjonalna. Po przeczekaniu pierwszego wrażenia teraz widzę to inaczej. To tak jak z nieznaną potrawą, trzeba najpierw rozsmakować się. Trzeba przebrnąć przez fazę "tfu" i "fuj" i dopiero wtedy dotrzeć do smaku.

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lalamido Zobacz posta
    Panie Szymonie, jestem pod ogromnym wrazeniem Panskich prac oraz talentu.
    Od kilku lat zagladam regularnie na Panska strone( cieszy mnie, ze ktos w tym kraju ma naprawde pieknie zaprojektowana i przejrzyscie wygladajaca strone www) i cieszy mnie, ze jest ona regularnie zaopatrywana w nowe fotografie.
    Trzymam kciuki, zeby udala sie Panu kariera na miare Davida Lachapelle( bo Panskie pomysly sa niezwykle tworcze, zupelnie tak, jak jego).

wielbicielka
    lo matkoooo... poprosze sloj wazeliny...

dla mnie kalendarz porsche swietna sprawa, dobrze chwycony temat, kwestia "wizjonerskich prac", wiekszosc z nich niestety do mnie nie trafia, wcozraj z Veniem o tym gadalem, jest tam zdjecie gdzie kobieta lezy w klatce i pod nia jest podpis uwaga dzikie zwierzeta, a ta pieknosc wyglada jakby przed chwila sie przebudzila a nie jak grozne zwierze ale to moja skromna opinia. Modowe bardzo fajne niektore jak z reklam triumpha wygladaja.
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 23-12-2006 o 14:11
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

saimon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    dla mnie kalendarz porsche swietna sprawa, dobrze chwycony temat, kwestia "wizjonerskich prac", wiekszosc z nich niestety do mnie nie trafia, wcozraj z Veniem o tym gadalem, jest tam zdjecie gdzie kobieta lezy w klatce i pod nia jest podpis uwaga dzikie zwierzeta, a ta pieknosc wyglada jakby przed chwila sie przebudzila a nie jak grozne zwierze ale to moja skromna opinia. Modowe bardzo fajne niektore jak z reklam triumpha wygladaja.
    lalamido: dziekuje bardzo.

thorin: myslisz, ze gdyby kobieta w klatce wrzeszczala lub robila grozna mine, to zdjecie byloby lepsze? a moze chodzilo o przeciwstawienie napisu z obrazem? a moze... sam nie wiem. ja tak tylko... piekne jest to, ze kazdy widzi co innego, patrzac na "to samo".

Uprawnienia umieszczania postów