Cytat Zamieszczone przez mikie_001 Zobacz posta
Co do jakosci serwisu - korzystalem z serwisu Canona jak i Nikona. Zawsze uzyskalem to co chcialem i tak jak chcialem.
wiesz z tymi serwisami to ja podejrzewam ze to poprostu Polska, moja 350k z serwisu z zytniej wrocila w gorszym stanie niz przed wyslaniem i znow ja musialem slac, kiedys nawet prowadzilismy serwis na zakladzie na zasadzie posrednictwa... zrezygnowalismy gdyz zdarzalo sie zbyt czesto ze aparat wracal niby naprawiaony a kompletnie nie ruszany, obciach na maksa przed klientem...

z inej dzialki, moj samochod wyladowal w autoryzowanym serwisie reno... dostalem go z powrotem ze zlamana klamka i wykreconymi przednimi zarowkami! moja siostra oddawala samochod do zwyklego blacharza no i przejechala cale 200metrow po czym odpadly jej kolka bo serwisant zapomnial dokrecic kol itd itd. moglbym tak mnozyc ciekawe historie z naszego polskiego zycia ale moral jest prosty, w naszym kraju nie licza sie kwalifikacje i umiejetnosci a poprostu "plecy i uklady" lub tez pracowniczy sa tak marnie oplacani ze im sie poprostu nie chce i to potrafie zrozumiec :-)