lewe nikon, prawe canon
oka...koniec tajemnic. Canon oczywiście po prawej stronie...Kolega jeszzce żyje ale już szuka![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
A co kierowało kolegą przy wyborze obiektywu? Niech lepiej nauczy się robić zdjęcia i zmieni ten słoik.
Ostatnio edytowane przez czornyj ; 21-02-2007 o 22:46
tutaj to jeszzce nic nie widaćnajlepsza jest lewa strona tego słoika
. To sigma 28-105 3.8-5.6
. Wziął to bo na nic innego kasy nie starczyło i uniwersalny jest
. Robiliśmy także test na szumy no bo jak inaczej
oczywiście tutaj też poległ
![]()
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Nikon, nawet z gripem 350D nie ma kółka
Jesteś na właściwym forum
350D bez gripa nie istnieje!, ja też mam delikatne dłonie ;-)
Nikon ma lepszy i dłuższy kit
Nawet gdybym dostał za free Nd70 to bym go spuścił za daleki od ideału AWB, zwalony światłomierz (http://www.fotosite.pl/index.php?tit...jalna:Allpages) i skompresowane stratnie w światłach nefy.
Gdybym dzisiaj nie miał aparatu to bardzo uważnie pogooglałbym szkła Pentaxa, które pasują do K10D (full auto).
Gdybym dostał Nd80 to byłbym more than happy
Jednym słowem: Pentax!
edit:
O faq!, ale wdepnąłeś
życze zadowolenia ze sprzętu!
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 21-02-2007 o 23:10
Widzisz to wszystko zależy od priorytetów. Ja bym przede wszystkim odpuśćił D70 ze wględu na wielkość zwłaszcza w odniesieniu do jego dość skromnych możliwości. Nawet w porównaniu do 350-tki.
Ja też uważam, że pentax jest bardzo fajną alternatywą, choć ostatnio bardzo mi się podoba olek zwłaszcza E330.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A ja się nie zgodzę z tym, ze besz gripa nie istnieje...czasami mam wrażenie że brali miarę z moich dłoni...
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Ja tez uzywam bez gripa i trzyma sie go dobrze. Fakt, faktem, ze grip mam w planach, ale to ze wzgledu na druga baterie. Czasem mnie strzela, jak tu nagle mi bateria siada w trakcie reporterki. A zaglowac nimi ni sie nie chce za bardzo.
Ślubna
No i niestety N.