Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Canon A430

jarcon
    Guest

Domyślnie

Oczywiście, że nie. Z 4 mln pixeli spokojnie wychodzą zdjęcia A4.
    Zresztą, nie w pixelach rzecz. Ten Canon oferuje rozbudowany tryb manual, ma dobrą optykę i znakomity DIGIC II. Nie ma równych w swej klasie.
    Niedługo umieszczę na tamtym forum kolejne fotki. Dzień był pochmurny, zero słońca, ale nie ma jak to Canon

piwoslon
    Guest

Domyślnie

No to sobie chyba zrobię prezent pod choinkę

piwoslon
    Guest

Domyślnie

Do tego doliczyć koszty przesyłki i wyjdzie ponad 400 zł czyli to samo co w sklepach

irek67
    Guest

Domyślnie

Kupilem żonie pezent pod choinkę, a mianowicie Canona A430 i gdy wkładam kartę pamieciowę to mi wyskakuje - "Błąd karty pamięciowej", czy ktos wie czym to moze byc spowodowane?, co mogę z tym zrobic? Proszę o szybką odpowiedź...

Awatar dudek120
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

irek67, aparat może być sprawny, ale karta może być zwalona, albo też nie współgra z aparatem (np. Kingston może mieć problemy). Sprawdź na innej karcie.
    BTW To mój pierwszy post na tym forum, więc chciałbym wszystkich serdecznie powitać!
    EOS 350D+grip Delta, Canon EF-S 18-55/3,5-5,6, Tamron 70-300/4-5,6 LD Di, Canon EF 50/1,8; PowerShot S200

dylot
    Guest

Thumbs up polecam !

Ja właśnie zakupiłem sobie ten aparacik (A430) i mimo wcześniejszych opini i związanych z tym moich obaw jestem bardzo zadowolony, robi bardzo dobre zdjęcia. Za te pieniądze to bardzo dobry aparat.
    W dzień robi dardzo dobre zdjęcia, dobry zoom optyczny i niezły cyfrowy, sporo funkcji manualnych chciaż przydałoby się np. dłuższy czas naświetlania i informacja o tym. W świetle żarówek potrzeba dobrego oświetlenia gdyż ma słabą lampę i słabo z większej odległości.
    Po kilku dniach i eksperymentach, polecam i oceniam na 5.

jarcon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek67 Zobacz posta
    wyskakuje - "Błąd karty pamięciowej", ...
    Przepraszam, że nie szybko odpowiadam, ale przyda się też innym użytkownikom.
    Kartę przed użytkowaniem należy sformatować w tym aparacie. Należy włączyć formatowanie pełne, to zazwyczaj pomaga.
    Jeśli nie, to karta uszkodzona, lub aparat nie "lubi" niektórych kart.
    Faktycznie, z Kingstonami "standard" może być problem, są one po prostu wolne.
    Ja polecam GoodRam "standard" (mam 1 GB), jest szybsza od Kingstona i zresztą wykazują to testy. Śmiga nawet przy zdjęciach seryjnych.

gasker
    Guest

Domyślnie

aparat zakupiony w vobisie (po 399) - to jedna z lepszych cen w krakowie

jak dotąd (od 2 tygodni) sprawuje się wyśmienicie. Za każdym razem zaskakuje mnie czymś nowym (pierwszy raz mam aparat tego typu). Mam pamięć Kingostona 1GB i nie narzekam. Jak na pierwszą kompaktową cyfrówkę to znakomity wybór.

I tak w ogóle witam wszystkich. To mój pierwszy post

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów