Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Temat na makro

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie Temat na makro

Właśnie tak sobie myśle że moznaby zainwestować w coś takiego :link
    wiem że te maleństwa żyją około 3-5mieś więc w tym czasie można sobie wiele sesji przeprowadzić. Co wy na to?

Ps: nie wspomne o innych czarach tego typu : Link
    Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

http://plfoto.com/15495/autor.html Zbadaj folio tego typa i będziesz miał odpowiedź Tak to jest dobry pomysł
    Ostatnio edytowane przez esteper ; 13-12-2006 o 20:34

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    http://plfoto.com/15495/autor.html Zbadaj folio tego typa i będziesz miał odpowiedź Tak to jest dobry pomysł
    Że fotki tego typu istnieją to ja wiem
    może zle zpytałem, chodzi mi o to czy ktoś ma doświadczenie z chodowaniem tego stwora no i jakies doświadczenia co do modelki

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Pomysł jest dobry ale możesz użyć innego owadziego obiekty pod warunkiem, że masz dobry osprzęt do makro.
    Ja chyba pomyślę o Periplaneta americana...
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

P. americana to zły pomysł bo jak ci się rozlezą, to będzie je ciężko wytępić - w stanach to taki szkodnik jak nasze krajowe. Są inne gatunki które "uschną" po ew. ucieczce.
    U mnie to zaczęło się od drugiej strony - najpierw były owady i inne, potem fotografia ze względu na nie
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Bywalec Awatar FERRER

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saurus Zobacz posta
    P. americana to zły pomysł bo jak ci się rozlezą, to będzie je ciężko wytępić - w stanach to taki szkodnik jak nasze krajowe. Są inne gatunki które "uschną" po ew. ucieczce.
    Nie jest aż tak, źle z nimi, jak masz jednego to ryzyko wogóle małe. Kiedyś hodowałem takiego osobnika, jest okazały i ładniejszy od naszych rodzimych Blaptera.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Ale dość trudna w hodowli niestety.

A z efektownych karaczanów polecam Gromphadorhina portentosa - ogromne, pomarańczowo-czarno-czerwone i grubo opancerzone czołgi, kapciem nie zabijesz ;-)
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saurus Zobacz posta
    Ale dość trudna w hodowli niestety.

A z efektownych karaczanów polecam Gromphadorhina portentosa - ogromne, pomarańczowo-czarno-czerwone i grubo opancerzone czołgi, kapciem nie zabijesz ;-)
    Stara by mnie z tym pogoniła

Uprawnienia umieszczania postów