Pokaż wyniki od 221 do 230 z 311

Wątek: Jakim rowerem jeździsz?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    po pierwsze: biadolenie, że trzecia rano to nie jest dobra godzina na umawianie się na wycieczkę za miasto
    po drugie: czekanie co chwila, bo nie nadąża i irytujące płoszenie zwierząt wrzaskiem "poczeeeekaaaaj!!!" na cały las
    po trzecie: słuchanie marudzenia, że pewnie jestem cyborgiem i mam napęd na nikotynę, a on (ona) nie pali niestety, więc nie daje rady, a w ogóle to jest normalnym człowiekiem, a ja nie
    po czwarte: biadolenie, czy długo jeszcze będę łazić po tych krzakach i co ja tam w ogóle robię tyle czasu?
    po piąte: biadolenie że zimno
    po szóste: biadolenie że gorąco
    po siódme: biadolenie że pić
    po ósme: biadolenie że jeść
    po dziewiąte: śmiertelna obraza, bo miało być 20 km, góra 30 w sumie, a wyszło 60 i do domu drugie tyle
    po dziesiąte: żądanie wskazania najbliżej drogi do stacji PKP z kierunkiem Olsztyn Główny oraz wykasowania kontaktu z mojej komórki
    Idealne podsumowanie Ale i tak czasem warto pojezdzic w grupie, nawet jak dotycza Cie wszystkie punkty

Ja sam jezdze na rowerze Noname, ale sprawuje sie lepiej niz dobrze. Mam go juz 10lat, i dopiero teraz zamierzam wymienic to i owo (czyli wszystko poza rama, siodelkiem i moooze kierownica)
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 27-08-2008 o 09:43
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uprawnienia umieszczania postów