myślę że czas odświeżyć wątek
Posiadam rowerek marki KTM model Marathon ( jakiś limitowany niby)
- osprzęt XT
- amortyzator RS Duke Race
- hamulce Avid SD 7
jestem z niego póki co bardzo zadowolony![]()
myślę że czas odświeżyć wątek
Posiadam rowerek marki KTM model Marathon ( jakiś limitowany niby)
- osprzęt XT
- amortyzator RS Duke Race
- hamulce Avid SD 7
jestem z niego póki co bardzo zadowolony![]()
350D
I fajnie, cieszę się że masz dobry rower.
Ja też mam jakiegośtam bylejakiego górala, ale jestem zadowolony bo jeździ.
Tylko co to się ma do fotografowania?
Równie dobrze możemy zacząć chwalić się samochodami, butami czy latarkami....
Bez sensu dla mnie...
C-F-K - forever
Mellan....a własnie że ma ;-). Ja czasem zabieram aparat do plecaka gdy lecę poganiać na rowerze .... i wtedy także potrafią mi wyjść fajne fotki ;-)
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Rower mam z komuni, ale lekki, caly alu, jedyne co firmowe to rogi, tyle firmowe ze pisze na nich zoom
Auta nie mam, ale mam resoraki :d
A latarki mam jedna Panasonic malutka, taka pro :P i kolanko, orginalan US Army
czemu nie ma sensu, to tak jak pisanie w sygnaturki " L czerwonego i duzego, patrzcie mnie stac, normalne ze ludzie sie chwala, na kazdym forum jest temat typu jaki macie rower/auto/cos tam
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
A niech Wam już będzie....
Zanussi ja też zabieram do plecaka, czasem jadę rowerem. Nie zauważyłem by jego marka miała jakikolwiek wpływ na jakość fotek. Częściej niż rowerem chodzę na piechotę. Tu muszę polecić "ecco"![]()
C-F-K - forever
Tez jestem za przechadzka pieszą! Rower nie jest wskazanym sprzetem który mozna ze soba wszedzie zabrac.
Mam TREKa 8500, przod powietrzny-FOXa, i od gory do dolu wszystko w XTRy wyposazony... Cos mi ostatnio hydraulika w hamulcach siada, ale to chyba wina plynu hamulcowego... Rowerek wszystko super ok, tylko musialem wymienic pedaly na turystyczne za 25zl ktore w dzien kupna juz zaczely skrzypieć... ;/
Wole przechadzke piesza, a rowerem extremalnie po lesie bez kasku wyzyc sie miedzy drzewami, gorkami, zjazdami.
Fotografia to sztuka, nie każdy ją rozumie, nie każdy ją zrozumie.
C50D, C10Dgripp, 2xD70, D300s, D700gripp, SB800, Tamron17-50/2.8, Sigma 24-70/2.8, Samyang 14/3.5, Canon 28-105, Canon 50/1.8, Canon 200/2.8L, Nikkor 80-200/2.8, Nikkor 24-70/2.8, Nikkor 50/1.8, extendery, Karty CF LEXAR SanDisc, SD SanDisc, jakieś siatki Lowepro, kije Manfrotto coś tam jeszcze z Elfo...
Felt Ethic 05 + nowy sprocket, gripy, całe koła, pedały, zacisk do sztycy, barendy, łańcuch itp.
Ja mam jakiegoś przemieszczacza typu góral, niezbyt gruba rama, lekka, co mnie cieszy. Ale ostatnio mnie zawiódł a w zasadzie przerzutka zawiodła i od miesiąca dochodzę do siebie po trzy miejscowym złamaniu żuchwy![]()
.