Unibike Globetrotter gts![]()
Jesli to Ty jechałeś na tym rowerze to gratulacje. Co jak co, ale jeśli się kupuje Specialized XC za dosyć pokażną sumkę to przydałoby się przynajmniej umieć pedałować, a takowej umiejętności niestety nie posiadasz.
Author, od zawsze, chyba już na zawsze. Przywiązanie do firmy robi swoje, nigdy się na niej nie zawiodłem ;-)
Ostatnio edytowane przez panmateusz ; 29-04-2009 o 19:35
Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4
Od kiedy to zakup czegokolwiek, co nie jest obwarowane dodatkowym prawnym obowiązkiem (np. pozwolenie na broń palną aby takową zakupić) zobowiązuje do czegokolwiek? Co z tym ma wspólnego cena?
Czy zabronione jest kupić rower, żeby powiesić na ścianę? Albo, żeby jeździć nim po bułki do sklepu? nawet jak kosztował 35 tyś zł?
Jak by co - to są pytania retoryczne.
Pedałować piętami, albo środkiem stopy, wyjątkowo nie wygodne. Widać, że taka osoba mało jeżdzi. Więc tylko do sklepu po bułki, jak wspomniałeś. Czyli dla mnie to lans.
Ostatnio edytowane przez panmateusz ; 29-04-2009 o 20:16
Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4
ja pedałuję kostkami... co komu do tego....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
LOL, no...przepraszam panmateusz...
P.S. myślałem, że tak modniej
P.S.2 raz przy skręcaniu prawie kopnąłem w fisha, musiałem się mocno skupić, żeby tego nie powtórzyć![]()
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
W odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie:
Jakim rowerem jeździsz?
Odpowiem:
Czarnym, niespecjalnie szybkim ;-)
Ja Giant DH Team 2003. Nie posiadam jednak wszystkich części dostarczonych z rowerem, jest mocno zmodyfikowany. Postaram się dodać jakieś foto ale muszę zrobić bo trochę mi wir zżarł zdjęć i zdj tegoż są tam.
Ostatnio edytowane przez Johnus ; 30-04-2009 o 20:15