Strona 15 z 32 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 311

Wątek: Jakim rowerem jeździsz?

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Bywalec Awatar GaGacek
    Miasto
    Kraków
    Are you brave enough?

lukekot
    Guest

Domyślnie

Cześć!
    Wiedziałem że znajdę taki temat, na większości forów jest tutaj też musi być.
    Jako maniak szeroko rozumianego XC pozwolę sobie wrzucić galeryjkę zdjęć rowerowo-wycieczkowych, które kiedyś popełniłem (jeszcze starym Nikonem 5700).
    Ja to ten osobnik przyklejony do czarnej Meridy (po żonie ma 2 miejsce w domu)

http://profile.imageshack.us/user/lukekot/

może kogoś zainteresuje i się spodoba.

Pozdrawiam wszystkich

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

To i ja się pochwalę (choć szaleństwa w tym nie ma). Śmigam na tym co pozostało z Kelly's Salamander. Czyli w zasadzie tylko rama, stery, kierownica, mostek...
    W pierwszej kolejności wymieniałem hamulce (na V-ki XT) i koła (317+LX+gumki Specialized). Następnie korba grzecznie acz stanowczo poprosiła o emeryturę (i deorkę zastąpił Truvativ Stylo) więc jej los podzielił cały napęd Jesienią ubiegłego roku udało się wyrzucić elastomerowe RST i zastąpić je godnie Bomberem Z3 Wedge QR20

Niestety, w plecaku wożę jedynie pompkę, łatki, zestaw imbusów ze skuwaczem do łańcucha, banany, kawałek plastra... EOS mam nadzieję już niebawem

Aaa! I byłbym zapomniał: kask na czaszce mam zawsze tak jak i SPD pod stopami :smile:

Powitalnie wszystkich pozdrawiam

pepepe
    Guest

Domyślnie

Jezdze zwyklym Author Horizon SX - zmienilem tylko opony na terenowe i dodalem pare gadzetow (sakiewka, lampki itp.)

Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

Witam!
    Moj rower to TREK 7000 z 2006 roku. Ciągle brak czasu na jazdę rowerem.
    Jak na pierwszy post na CB nieźle.

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Ja mam Scoot Speedster P5 Acera z tyłu i z przodu do tego siodło wymienione na jakieś Fajne za kupe kasy teraz nazwy nie pamietam Do tego lacze sliki Michelin i to chyba tyle. mam go od 1,5 roku a przebieg 1,5 tys km.

Początki nałogu

Domyślnie

s ja mam jakiegoś kellysa MTB wmiare nowy i fajny, chociaż bo górskich przejsciacH

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To i ja sie pochwale - 4 letni Unibike Everest DX, przebieg ok 28000km, na chwile obecna z przodu Manitou Axel, v-ka XT, resza osprzetu glownie Alivio, pod tylkiem Selle Italia X0, opony Panaracer Mach SS/SK na sezon letni, FireXC na sezon zimowy, jak jade gdzies dalej w plecaku Canon A610. Rekordy: 64,5km/h gdzies kolo Zarnowca, 202km/dzien po Kaszubach. Szkoda tylko ze obecnie brak czasu nie pozwala na codziennie jezdzenie

Rafalek
    Guest

Domyślnie

MTB a za chwil pare szosa

Strona 15 z 32 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów