Witam. Coponiektórzy wożą swój sprzęt na rowerach więc pytam - na jakich? jakimi rowerami ganiamy?
zacznę od siebie -
od sześciu lat mam GT Ricochet.... na XTR, XT, magurach HS 33 itp itd....
amor(tyzator) stary RST - do natychmiastowej wymiany!![]()
![]()
Witam. Coponiektórzy wożą swój sprzęt na rowerach więc pytam - na jakich? jakimi rowerami ganiamy?
zacznę od siebie -
od sześciu lat mam GT Ricochet.... na XTR, XT, magurach HS 33 itp itd....
amor(tyzator) stary RST - do natychmiastowej wymiany!![]()
![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Kelly's spider 2005
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Eurobike z 2002roku na Alivio.Przebieg z moich wyliczeń ok.30tys km (20tys w 4 lata do pracy + 10tys rekreacyjnie).
Cannondale super V 1000 fr (full), z przodu bomber Z1 Wedge, tył - Fox Vanilla R. Pełen napęd XT. Hamulce to kombinacja: tarcza Deore z przodu + magura HS33 tył. Dodatkowo inne smaczki - kierownica Race Face, mavic 517 + 317 disc oraz inneKatowany od dobrych kilku lat.
Jakiś NoName. Jeżdżę na nim od komunii. Ile to już lat? 15? Teraz mi dzielnie służy w stolycy :-)
Ja tak dawno nie jezdzilem na rowerze, ze zapomnialem juz z pewnoscia jak sie na nim jezdzi![]()
DunCon Akita a na niej pełno róznego sprzętuSRAM 9.0 SL , Marzocchi Bomber
Generalnie to zajazdówka jest![]()
Ostatnio edytowane przez FERRER ; 13-12-2006 o 13:35
Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.
A ja ma Gaianta sts - czy jakoś tam w każdym razie też mam amatryzator, 2 przerzutki (jedną przy pedałach, a drugą z tyłu na piaście) 2 hamulce (jeden tarczowy) i światełko odblaskwe też mam
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Od 2 lat GT Avalanche na LX. Amor - Manitou Axel.
Wcześniej - 2 górale noname na Altusie (na jednym odbyłem fajną podróż z Polski do Chorwacji z sakwami, w których 2 Canony wiozłem).
Jeszcze wcześniej - Orkan z niezaponianego Rometa
Ja też jakiś no name. Już ponad 50% części wymienione, ale działa i to jest ważneUżywam cały rok na okrągło. Gdzie rower, tam i EOS ;-)