może więcej zdjęć ???
A ja mam taki ładny żarówiasty pomarancz![]()
może więcej zdjęć ???
A ja mam taki ładny żarówiasty pomarancz![]()
Jezdze na customie...
Wzmacniana rama HASA Comp 6.0, osprzet SRAM X-9, Bomber Z1 FlyAir, hydraulika HOPE, karbonowy osprzet Amoeba, Ritchey, Fizik. Calosc kreci sie na Michelinach zalozonych na Sunrimsy...
Ale mam tez SCOTTA Team Race Endorphine oraz Meride...
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
nie ma to jak plecak![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Rock Machine alu 7005
na LX/XT
amor manitoo
koła: mavic x517, dt swiss, piasty xt, oponki: continental explorer pr
rama na z 10 lat jak nic :] jeszcze z czech sprowadzana.
Okazuje się, że Użytkownicy Aparatów Firmy Canon są też użytkownikami całkiem niezłych rowerków.
Pozdrawiam
A teraz jeszcze ktoś jeździ na biku (w sensie pora roku), czy tylko ja taki głupi jestem?
Ja czasami jw góry wyskocze, teraz czekam na niektóre wyciągi bo nadal stoja (brak sniegu) a generalnie to jak jest snieg smigam na kolcach z żółwiem na plecach z nartrostrad Polecam wszystkim![]()
Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.
Od okolo 15 lat - Romet Mistral - prawdziwa kolarzowa
- chromowana oslona zebatki
- raczki od hamulcow aluminowe dziurkowane.
Obecnie wymieniona kierownica na klasyczna, siodelko rowniez, przerzutka tylnia z jakies czeskiej na shimano.
Solidny bagaznik na ktorym umieszczam statyw w pokrowcu, potem tylko wysuwam lub wsuwam sam statyw.
Kiedys w ciagu 6 dni przejechalem Polske na trasie Olsztyn - Dębowiec (Beskid Niski), robiac codziennie po okolo 120km z calym ekwipunkiem do nocowania. Nigdy nie zawiodl. Musze tylko wymienic klin przy pedalach.
Rozgladam sie za czyms lzejszym i wygodniejszym na lasy.
Zapomialem dodac - chlopaki na goralach jeczeli i krzyczeli na trasie, kiedy ja orzezwialem sie powiewami wiatru lekko pedalujac na najmniejszym przelozeniu. Oni w tym czasie robili ze trzy obroty pedalami. ;-)
Ostatnio edytowane przez szwayko ; 13-12-2006 o 16:10