Mogli by to cudo odkurzyć trochę do sfocenia. Trochę obrzydliwa ta fotografia z łupieżem.
Mogli by to cudo odkurzyć trochę do sfocenia. Trochę obrzydliwa ta fotografia z łupieżem.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
mnie saskoczył ostatnio gadający coś do mnie Nikon kumpeli
Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.
tylko patrzec jak w nowy EOD 50D wsadza slot na karty sim, dzwonki polifoniczne, ekran dotykowy z rysikiem, gry Java, WiFi, GPS i nawigacje Tom Tom, wejscie HDTv, małe turystyczne Webasto by ręce zimą nie marzły oraz paszport Polsatu![]()
2 w 1? Ja wolę 1 w 1 a nawet 1 w 2![]()
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
podobno sony alfa ma ukryta opcj, po wcisnieciu odpowiedniej sekwencji przyciskow funkcyjnych zamienia sie w PSP
a tak powazniej, Panowie, no przeciez jedyneczki tez sa jednoczesnie dyktafonaminie popadajmy w jakas manie, akich bajerow do aparatu mozna nawciskac mnostwo, pytanie tylko po co? ja mam odtwrzacz mp3 w ceglastym telefonie i korzystam z niego tylko wtedy kiedy mnie najdzie ochota pobiegac czyli okazyjnie/rzadko
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.