Z 33 postu podobają mi się:
7-za światełko i minę modelki
8-też za ładne oświetlenie i kadr.
34 post kompletnie nie przypadł mi do gustu.Jakieś takie za zwyczajne.
Ale poza tym to jakoś skanów rzeczywiście kuleje.
Z 33 postu podobają mi się:
7-za światełko i minę modelki
8-też za ładne oświetlenie i kadr.
34 post kompletnie nie przypadł mi do gustu.Jakieś takie za zwyczajne.
Ale poza tym to jakoś skanów rzeczywiście kuleje.
Zapewniam Cię iż plamki tej wielkości można osunąć w taki sposób aby nie widać było kompletnie ingerencji w pozostałej części zdjęcia. Pędzel jak i selekcję można zmniejszyć nawet do 1 pikselka. Jak Ci się nie chce to jest to twoja sprawa i nie musisz usprawiedliwiać tego argumentami wyssanymi z palca.
Niestety dla mnie jakość zdjęcia ma wpływ na to jaki jest odbiór całości. Czasem zdarzają sie zdjęcia gdzie brak jakości nie przeszkadza tu akurat dla mnie tak nie jest.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Z mojej strony koniec, bo widzę że nie mamy o czym rozmawiać - utwierdziłem się w tej opinii także czytając komentarze w innych wątkach galeryjnych - widzę tam u Ciebie podobną postawę. EOT.
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
Galeria WWW
Opis brzmiałby dość skomplikowanie, jak jeszcze będę kiedyś robił zdjęcia z tak ustawionymi lampami (a na pewno będę bo chcę więcej zdjęć kotów) to pstryknę też fotkę całej konstrukcji.
Saurus
Galeria WWW
saurus, te 3 dziewczyny są świetne! :grin:
i ta pani w chustce też
zwierzęta w ogóle od początku wychodzą Ci udane,
z ludźmi było, wybacz, gorzej, ale widze, że poziom sie wyrównuje :grin:
pająk niesamowity, zwłaszcza to przedostatnie ujęcie
kot mi sie podoba zarówno w wersji cz-b [jak z Twojego avatara]
jak i ten kolorowy-stockowy - przy czym ten ostatni głównie w pozie,
która nie podobała się festykowi :-)
Ej - dziewczyny[fajne dziewczyny], starsza pani, robotnicy i wódeczka wyszli ci znakomicie! Zostaw studio i zwierzaki i idź w miasto! Studyjnych nie komentuje, bo się nie znam
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link