Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 163

Wątek: [Saurus] Cykloza

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Z 33 postu podobają mi się:
    7-za światełko i minę modelki
    8-też za ładne oświetlenie i kadr.
    34 post kompletnie nie przypadł mi do gustu.Jakieś takie za zwyczajne.
    Ale poza tym to jakoś skanów rzeczywiście kuleje.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saurus Zobacz posta
    Wiem czym to się robi i polega to na zastępywaniu jednego fragmentu zdjęcia drugim (pobranym z innego miejsca, lub stworzonym wg. otoczenia) i pędzelek zawsze jest większy od samej plamki - więc czasem to więcej szkód niż pożytku może przynieść. Ale tak to jest jak nie ma się co powiedzieć na temat samych zdjęć - bo albo jestem dziwny, albo przynajmniej mi plamki nie zasłaniają całych zdjęć.
    Zapewniam Cię iż plamki tej wielkości można osunąć w taki sposób aby nie widać było kompletnie ingerencji w pozostałej części zdjęcia. Pędzel jak i selekcję można zmniejszyć nawet do 1 pikselka. Jak Ci się nie chce to jest to twoja sprawa i nie musisz usprawiedliwiać tego argumentami wyssanymi z palca.
    Niestety dla mnie jakość zdjęcia ma wpływ na to jaki jest odbiór całości. Czasem zdarzają sie zdjęcia gdzie brak jakości nie przeszkadza tu akurat dla mnie tak nie jest.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Z mojej strony koniec, bo widzę że nie mamy o czym rozmawiać - utwierdziłem się w tej opinii także czytając komentarze w innych wątkach galeryjnych - widzę tam u Ciebie podobną postawę. EOT.
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Miasto
    okolice Łodzi
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"

Galeria WWW

Miasto
    okolice Łodzi
    Ostatnio edytowane przez Saurus ; 01-06-2007 o 10:53
    Saurus

Galeria WWW

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Pająk wygląda jak rysunek z jakiejś encyklopedii zwierząt Jak zrobiłeś te zdjęcia? W w kotku nie podoba mi się poza.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Opis brzmiałby dość skomplikowanie, jak jeszcze będę kiedyś robił zdjęcia z tak ustawionymi lampami (a na pewno będę bo chcę więcej zdjęć kotów) to pstryknę też fotkę całej konstrukcji.
    Saurus

Galeria WWW

Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Jeszcze 2 zdjęcia kota których nie pokazałem tu wcześniej:

I nowe skany:

Saurus

Galeria WWW

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

saurus, te 3 dziewczyny są świetne! :grin:
    i ta pani w chustce też

zwierzęta w ogóle od początku wychodzą Ci udane,
    z ludźmi było, wybacz, gorzej, ale widze, że poziom sie wyrównuje :grin:

pająk niesamowity, zwłaszcza to przedostatnie ujęcie

kot mi sie podoba zarówno w wersji cz-b [jak z Twojego avatara]
    jak i ten kolorowy-stockowy - przy czym ten ostatni głównie w pozie,
    która nie podobała się festykowi :-)

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ej - dziewczyny[fajne dziewczyny], starsza pani, robotnicy i wódeczka wyszli ci znakomicie! Zostaw studio i zwierzaki i idź w miasto! Studyjnych nie komentuje, bo się nie znam
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów