praktyka czyni mistrza i z niecierpliwoscia czekamy na kolejne zdjecia![]()
praktyka czyni mistrza i z niecierpliwoscia czekamy na kolejne zdjecia![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
1. szkoda obcietych nog
2. w prawym dolnym rogu listek odciaga uwage
3. chyba najlepsza z tych 3
musisz jak najszyciej namowic brata na czyszczenie matrycy, albo zrobic to poza jego plecami![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
1. Nogi nie są obcięte
2. Masz rację
3. Dzięki
Dodane:
Kolejne fotki. Chyba w końcu dopracowałem światło w portrecie na tyle że jestem z niego zadowolonyPrzy okazji tym razem użyłem innego obiektywu. Pozycja i mina dość przypadkowe bo to miał być tylko test świateł, ale wydaje mi się że nadaje się do publikacji
Na tym zdjęciu na pewno poprawiłbym cień rzucany przez nos - ma trochę zły kształt, kwestia ustawienia głównej lampy. Wrzucam kolor i b&w bo nie mogłem się zdecydować na jedną z nich. Bardzo mi zależy na komentarzach do nich.
Ostatnio edytowane przez Saurus ; 15-01-2007 o 20:27
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
Galeria WWW
Znaczy, u ciebie się nie wyświetlają? To na pewno wina ze strony twojego komputera czy samej przeglądarki - u mnie je widać, adres poprawnie wpisany.
Saurus
Galeria WWW
tylko 1 nie chce sie wczytac do konca, dlatego powiedzialem ze nogi sa uciete. dobra nie robmy juz offtopica z Twojej galerii
Ostatnio edytowane przez Saurus ; 17-03-2007 o 10:47
Saurus
Galeria WWW
Zapraszam do oczyszczonej ze śmieci galerii - zniknęło jakieś 75% zawartości - z czasów gdy ani te fotki nie wychodził znośne, ani selekcja nie była zbyt ostra
http://www.saurus.forall.pl/
Saurus
Galeria WWW
Saurus
Galeria WWW