-
Początki nałogu
Radio Łódź
Powiedzcie, które z tych są najciekawsze 
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
-
-
Bywalec
Najbardziej podobają mi się 38 i 41 (tu świetne wyczucie chwili
)
Gratuluję serii!
-
jak dla mnie 39 rządzi
-
Początki nałogu
Nowa seria, proszę o komentarze 
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
Galeria WWW
-
Początki nałogu
Wczoraj były jakieś problemy z forall.pl ale dzisiaj już wszystkie zdjęcia powinny się normalnie ładować, więc ponownie zapraszam do komentowania
Saurus
Galeria WWW
-
Początki nałogu
Teraz to już chyba naprawdę będzie działać ten hosting
Niektóre trochę się pozmieniały, dodaję jeszcze jedną nową. Nikt nic nie napisze, czy wcześniej w ogóle się nie ładowały? 
Saurus
Galeria WWW
-
Początki nałogu
radio-technicznie nic do zarzucenia oczywiście ale nie zaciekawiły mnie, może za dużo tego, gitarzyści, perkusista mi w ogóle nie podchodzą takie dla mnie zwykłe fotki jakie się kumplom robi, pokazywałeś już dużo lepsze i ciekawsze prace,
-
Początki nałogu
Nowa seria. Proszę o komentarze.
55.
56.
57.
58.
59.
Saurus
Galeria WWW
-
"Obcy" mnie przeraża - genialne od 55 do 59 ze wskazaniem na 56. A gitarzysta 46 troszkę za bardzo napiął się do zdjęcia, wyszły nieco sztucznie IMHO. Sesja zespołu się nie powiodła, jedynie 44 mnie zainteresowało.
Pozdr
-
Początki nałogu
Nikt się nie napinał, bo oni sobie grali na próbie a ja robiłem zdjęcia - bez uprzedzenia i w różnych momentach więc już po chwili nie przejmowali się mną, jedyne na którym specjalnie zwróciłem na siebie uwagę basisty tuż przed zdjęciem to 48.
Saurus
Galeria WWW
Uprawnienia umieszczania postów