Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
Najbardziej podobają mi się 38 i 41 (tu świetne wyczucie chwili)
Gratuluję serii!
jak dla mnie 39 rządzi![]()
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
Galeria WWW
Wczoraj były jakieś problemy z forall.pl ale dzisiaj już wszystkie zdjęcia powinny się normalnie ładować, więc ponownie zapraszam do komentowania![]()
Saurus
Galeria WWW
Teraz to już chyba naprawdę będzie działać ten hosting![]()
Niektóre trochę się pozmieniały, dodaję jeszcze jedną nową. Nikt nic nie napisze, czy wcześniej w ogóle się nie ładowały?
Saurus
Galeria WWW
radio-technicznie nic do zarzucenia oczywiście ale nie zaciekawiły mnie, może za dużo tego, gitarzyści, perkusista mi w ogóle nie podchodzą takie dla mnie zwykłe fotki jakie się kumplom robi, pokazywałeś już dużo lepsze i ciekawsze prace,
"Obcy" mnie przeraża - genialne od 55 do 59 ze wskazaniem na 56. A gitarzysta 46 troszkę za bardzo napiął się do zdjęcia, wyszły nieco sztucznie IMHO. Sesja zespołu się nie powiodła, jedynie 44 mnie zainteresowało.
Pozdr
Nikt się nie napinał, bo oni sobie grali na próbie a ja robiłem zdjęcia - bez uprzedzenia i w różnych momentach więc już po chwili nie przejmowali się mną, jedyne na którym specjalnie zwróciłem na siebie uwagę basisty tuż przed zdjęciem to 48.![]()
Saurus
Galeria WWW