Przebieg akurat w jedynce (chyba w każdej, na pewno w MarkachII) można sprawdzić bez serwisu. Szczegóły w archiwum forum :-P Dokumenty itp. to chyba oczywiste.
Przebieg akurat w jedynce (chyba w każdej, na pewno w MarkachII) można sprawdzić bez serwisu. Szczegóły w archiwum forum :-P Dokumenty itp. to chyba oczywiste.
widzialem na ebayu takie ceny ale tu mam szanse kupic bezposrednio od goscia no i wzialby 20d w rozliczeniu.
Slyszalem ze troche szumi w wysokich czulosciach choc gosc w canonie twierdzil ze to plotkiPewnie rozsadniejszy bylby Mark II ale to juz duzo drozej
do kupienia u Mikolaja Wieczorka INTERFOTO
też kupiłbym nowa 5 a do tego poczekał ze 1-2 miechy bo po swietach ceny polecą na ryj... albo nietrafione prezenty trafią na ebay lub allegro równiez pare zł taniej
miełm 1ds, robiłem nim foty... matryca jest lepsza od 5d (którym robię teraz), chodzi o lepsze oddanie szczegółów.... balans bielis do ****, jakoś nie trafiał w punkt, współpraca z 550 EX także nie powalała szczególnie w przypadku oświetlania przedmiotu przede wszystkim lampą ( bez światła zastanego), wiem, że z dwóch ds'ów które były we firmie jeden już nie chodz![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
na plus dla mnie przemawia fakt ze 1ds to byl flagowy model
a tez nie chcialbym sie wkopac w nieudany zakup jest to jednak sporo zlotowek
topowy topowym ale uzywany... jeśli interfoto da ci gwarancę jakąś a ty w przeciągu trwania tejże będziesz go katował, testował itp i nic się z nim nie stanie to oznaczać może tylko i wylacznie dobry egzemplarz ale nie zmenia to faktu że to jest aparat technologicznie sprzed 4-5 lat.... przetransponuj sobie t 4-5 lat na komputrey i zdasz sobie sprawę jaka jest różnica technologiczna....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
to co raczej Piatka czy dozbierac kasy albo poczekac az troche stanieje MarkII N