Jest takowy EOS do kupienia co sadzicie o nim niewiele znalazlem opinii w sieci i na forach Moze ktos sie z nim zetknal Przyznaje ze troche sie na niego podpalilem![]()
Jest takowy EOS do kupienia co sadzicie o nim niewiele znalazlem opinii w sieci i na forach Moze ktos sie z nim zetknal Przyznaje ze troche sie na niego podpalilem![]()
Gdzie? za ile?
fajny, ale wielki, ciężki i drogi...
Nie wierzę.
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=canon+eos+1ds&lr=
około 1,420,000 wyników dla zapytania canon eos 1ds.
Pewnie ktoś się znajdzie na forum :-)
A wiesz chociaż pobieżnie co to za sprzęt?
Dolaczam sie do pytania, bo z tresci posta mozna wywnioskowac, ze nadarzya sie okazja do zakupu fajnego sprzetu a autor tak naprawde nie wie co chce kupic.
Z gory uprzedzam pytania. 1Ds nie ma wbudowanego obiektywu i zooma, nie ma wbudowanej lampy blyskowej, podgladu obrazu na LCD oraz filmow nie kreci![]()
Sam zakup 1Ds'a to nie wszystko. Bedziesz musial wydac kilka tys. pln na obiektywy + inne akcesoria.
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1ds/
A ja gupi myslalem ze kreci
Dziwnie sie sklada ale pierwszego Eosa kupilem gdy 50E byl nowoscia
wczesniej mialem T90 pozniej Eos 1 i taki tam badziewny Rolleiflex 6008 no i Eos 20 d ktorego mam nadal po 1 ostala mi sie wysmienita Eleczka 28-80
ale na nich moglem krecic filmy.
Moze nie naleze do tych ktorzy onanizuja sie nowymi 25 MB canonami
w fotografi nie o to chodzi jaki ma sie sprzet.
Czasem zaluje ze probuje o cokolwiek kogokolwiek zapytac na jakims forum
bo przewaznie odpowiedzi sa w tym stylu
No coz jezeli znajdzie sie ktos chetny do podyskutowania to prosze na priva (mailowo) albo sprobujemy na tym forum...
Okazja moze i sie trafila
stary wyluzuj bo histeryzujesz...
zadali ci konkretne pytania...
napisz przedewszystkim za ile jest do wziecia...
ustal czy nie kradziony...
wtedy mozesz liczyc na konstruktywną opinie...
nie oczekuj precyzyjnych odpowiedzi na nieprecyzyjne pytanie...
Co chcesz dużo dyskutować?
Jak masz to wszystko coś wypisał, to chyba dobrze sobie zdajesz sprawę co to jest 1DS.
Od razu mówię, że takiego nie mam, ale jakbyś chciał serio podyskutować, to chyba powinieneś przynajmniej powiedzieć o którego to DS'a pytasz: I czy II ?? I gdzie jest do kupienia? za ile?
Pierwszego posta sformułowałeś tak infantylnie, że trudno się dziwić podejrzeniom o trolling.