Pokaż wyniki od 1 do 10 z 61

Wątek: 85 1.8 czy 100 2.0? róznicy w cenie praktycznie nie ma wiec?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Szczeck

Domyślnie

janmar, przedstawiles mocno wyidealizowany obraz "sielanki slubnej", jakze dalego odbiegajacy od polskich realiow Jezeli mozna, ile lat fotografujesz ta tematyke?

(...)
    "A ja ignorant tak często sie zastanawiałem nad rozpietoscia tonow między biała suknią a czarnym garniturem.Nad umiejetnościa sfotografowania ludzkiego szczescia, wzruszen matek, ojcowskiej dumy,misterium sakramentu, piekna wnetrz katedralnych,skromności wiejskich kosciółków,rubasznosci weselników"
    (...)

A wiec czekam na te "cudowne zdjecia" (sample), ktore dobrze oddadza to, o czym piszesz - oczywiscie w Twoim wykonaniu. Kocham prawdziwa sztuke, wiec chetnie zobacze te efekty

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lete Zobacz posta
    janmar, przedstawiles mocno wyidealizowany obraz "sielanki slubnej", jakze dalego odbiegajacy od polskich realiow Jezeli mozna, ile lat fotografujesz ta tematyke?

(...)
    "A ja ignorant tak często sie zastanawiałem nad rozpietoscia tonow między biała suknią a czarnym garniturem.Nad umiejetnościa sfotografowania ludzkiego szczescia, wzruszen matek, ojcowskiej dumy,misterium sakramentu, piekna wnetrz katedralnych,skromności wiejskich kosciółków,rubasznosci weselników"
    (...)

A wiec czekam na te "cudowne zdjecia" (sample), ktore dobrze oddadza to, o czym piszesz - oczywiscie w Twoim wykonaniu. Kocham prawdziwa sztuke, wiec chetnie zobacze te efekty
    No cóz ,pisałem w watku że nigdy nie fotografowalem ślubu.Jestem amatorem.
    Pisałem o podziwie dla sztuki fotografii slubnej i kolegów którzy ja zawodowo uprawiaja.Fotografuję juz przeszło piećdziedziesiat lat[kiedy to zleciało ]
    i ciągle sie fotografią zachwycam.Swoją też:-D I ciagle spotykam ludzi myslacych podobnie,pieknie.Zacytuje zawodowca z tego forum{mysle ze sie oto nie pogniewa]

Cytat"O fotografii ślubnej mógłbym mówić godzinami i nie powiedzieć prawie nic, bo fotografia jest czymś absolutnie nieskończonym, nie do opowiedzenia.

Jest jednak kilka słów-kluczy, które w takim monologu powracałyby najczęściej. To czujne czekanie z aparatem na niepowtarzalne momenty, najpiękniejsze emocje, poszukiwanie magii miejsc, oraz światła i jego gier. Każda z tych cząstek żyje własnym życiem, tworzy swoje opowieści.
    Ale wszystkie składają się w jedną historię o ślubie dwojga ludzi.

Fotografując ślub i wesele nie trzymam się wyłacznie Młodej Pary. Nie zapominam, że ich bliskość i postaci są głównymi bohaterami reportażu, ale staram się opowiedzieć o nich także przez to, co dzieje się dookoła: poprzez osoby i gesty bliskich i przyjaciół, najmniejsze detale i zdarzenia.

Nie kończyłem fotograficznych szkół, artystycznych akademii i zagranicznych kursów. Fotografię odkrywałem krok po kroku, sam, z wszystkimi konsekwencjami i etapami prawdziwej miłości – od zadziwienia i zauroczenia, przez poznawanie i docieranie się po dojrzałą, cierpliwą miłość.
    Dzisiaj fotografia to mój zawód. Nie wyobrażam sobie, że zajmując się czymkolwiek innym, niż fotografowanie, mógłbym być równie szczęśliwy.

Mieszkam " Koniec cytatu
    Widzisz we wszystkim mozna sie dopatrwać dobra,piekna,radosci ,albo brzydoty, zła ,złosci...
    Idz swoja drogą, a moich zdjec nie bede Ci pokazywał nie sa robione dla Ciebie,ani dla ocen.Wybacz bez urazy.Pozdrawiam:smile:

Uprawnienia umieszczania postów