Pokaż wyniki od 21 do 30 z 126

Wątek: Karta 4GB do EOS400D

Widok wątkowy

Coś już napisał

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez grembo Zobacz posta
    Witam serdecznie
    ja tu pierwszy raz, - Kupiłem 400 D + platinum 4 Gb 19.12.2006
    i kicha jak...
    aparat wiesza się po paru (różnie to bywa) zdjęciach. w firmie w której zakupiłem kpl. chcą mi zabrać go do serwisu, zadzwoniłem do Canona infolinii i człowiek od razu powiedział mi abym zmienił kartę - bo karta dobra, aparat tez ale nie w komplecie!!!!
    co ja się stresu na jadłem - więc przestrzegam nie kupujcie Canona z kartą Platinum 4 Gb.
    prosze Moderatora o podwieszenie wątku - po co ludziaka mają się stresować, zobaczymy co z tego wyniknie - będe informował
    pozdrawiam - Wesołych Świąt
    grembo
    No i wlasnie stalem sie posiadaczem takiego "fajnego" zestawu.
    Aprarat kupilem w sobote tuz przed swietami i z braku kart 2GB dali mi wlasnie taka PLATINUM 4GB.
    Wszystko bylo dobrze do czasu zmiany obiektywu...
    Efekt jest taki ze po zdjeciu i podlaczeniu obiektywu (dowolnego) przy wlaczaniu aparat sie nie wlacza, zero reakcji...
    Jak wyjme na chwilke baterie to sie wlaczy ale zdjecia nie mozna zrobic no i wyswietlacz milczy. Przestawienie go na OFF pozostawia diode dalej swiecaca chociaz juz nie dziala spust migawki.
    Dopiero wyjecie baterii na dluzsza chwile przywraca aparat do zycia.
    To samo dzieje sie gdy aparat sam sie wylaczy po chwili nie ruszania go. Nie mozna go wlaczyc.
    Wybieram sie wlasnie do sklepu aby mi ta karte wymienili albo oddali kase.
    Moze i Canon wypusci nowy firmware na ten problem ale kiedy to bedzie.... kto wie.

Po wizycie w sklepie okazalo sie ze cala seria jest walnieta....
    Na szczescie wymienili mi na karte innej firmy i juz wszystko smiga jak powinno
    Ostatnio edytowane przez jools ; 27-12-2006 o 16:29

Uprawnienia umieszczania postów