Polaczylem, poczyscilem a do kolegi Tenenberga mam osobista prosbe ale napisze ja publicznie - pisz estetycznie, tak bys nie utrudnial uzytkownikom forum czytania swoich postow (tak, chodzi o trzykropki powtykane wszedzie). Z gory dziekuje.
Polaczylem, poczyscilem a do kolegi Tenenberga mam osobista prosbe ale napisze ja publicznie - pisz estetycznie, tak bys nie utrudnial uzytkownikom forum czytania swoich postow (tak, chodzi o trzykropki powtykane wszedzie). Z gory dziekuje.
http://www.canon.com.pl/gdzie_serwisowac/fotovideo/
*Problemy kart CF 4GB Platinum.
W przypadku kłopotów ze współpracą karty CompactFlash 4GB Platinum zakupionej w zestawie z aparatem EOS 400D. Prosimy o kontakt z serwisem, pod adres email: info@e-csi.pl
Proszę podać następujące dane:
Model aparatu :
Numer seryjny :
Gdzie zakupiono:
Datę zakupu:
Opis problemu:
Po potwierdzeniu przez serwis zakupu karty CompactFlash 4GB Platinum, w zestawie z aparatem, karta zostanie wymieniona na nową.
Problem może dotyczyć zestawów zakupionych w okresie od 01.12.2006 r do 31.01.2007 r.
Te karty są trefne ale nie tak do końca! moja naprzykład w 400D na początku nie działała tzn objawy były jak u pozostałych osob ale po wielokrotnym formatowaniu owej karty jest juz z nia wszystko dobrze !!! jednak nie przypadłą mi ona do gustu i mam wrazenie ze i tak sie popsuje
ja i tak trzymał bym dystans do tej karty
narazie mowisz ze wszystko dobrze a co jak zrobic bardzo wazne dla ciebie kogos zdjecia i wtedy karta padnie nie bedziesz mogl odczytac fotek ?
bedzie klapa
pozdrawiam
Taaa ale i tak sie przejde do serwisu powiem ze cos z nia nie tak - bo na początku było i poprosze zeby mi wymienili !!! bo bankowo padnie potem
Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex
Ktoś sprawdzał, czy wymieniają również na Platinum, czy na inny model?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Mi odpisali cyt. "W przypadku wystąpienia problemów we współpracy produktu EOS400D z kartami pamięci CF PLATINUM 4GB, zakupionymi w zestawie w grudniu 2006, należy wysłać karty do serwisu Canon celem wymiany na karty o tej samej pojemności w pełni kompatybilne z aparatem."
Także dziś wysyłam kartę do serwisu. Poinformuje Was jaką odesłali.
Ostatnio edytowane przez Negative ; 09-01-2007 o 12:27
wymieniaja na te same - tylko cos z softem pozmieniali