Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 126

Wątek: Karta 4GB do EOS400D

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

A nie dostałeś go z kartą promocyjną 4Gb?

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tenenberg Zobacz posta
    ... na dworze temperatura oscylowala w okolicach plus 3 stopni w obydwu wyjsciach w plener ...

... czy to normalne zachowanie aparatu przy takiej temperaturze czy jest to powod do obawy ...
    Temperatura nie powinna mieć tu nic do rzeczy, o ile nie jest oczywiście jakaś ekstremalna. Ja fociłem swoim 350D z powodzeniem przy -25C i problemu nie było, no może trochę wolniej wyświetlacz chodził i to wszystko.

EDIT
    Cytat Zamieszczone przez Tenenberg Zobacz posta
    ... a teraz jest jeszcze "lepiej" bo po tym jak po godzinie po powrocie z dworu chce go teraz uruchomic to niestety nawet kontrolka sie nie swieci ...

... jaka moze byc przyczyna ? ...

... jutro pewnie zajade z nim do sklepu zeby na niego zerkneli ...

Masz do niego grip'a ? Jeżeli tak, spróbuj włożyć zamiast akumulatora, szesc bateri AA. Być może jest to wina niesprawnego aku? Na pewno go naładowałeś do pełna ?

A jeżeli masz taką możliwość to oczywiście uderzaj do sklepu.
    pucha i grucha

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    A nie dostałeś go z kartą promocyjną 4Gb?

Pozdr
    Artur
    ... dokladnie tak ...

... czuje ze dowiem sie czegos niemilego dla mnie od Ciebie w tym temacie ...
    Ostatnio edytowane przez Tenenberg ; 02-01-2007 o 23:57

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Jesli z kartą platinium to polecam ten wątek

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No to wygląda na to że to kolejna ofiara. Pocieszające jest to że przynajmniej nie jest to wina body .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

mialem tak samo, wymien karte i wszystko bedzie dzialalo prawidlowo

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to wygląda na to że to kolejna ofiara. Pocieszające jest to że przynajmniej nie jest to wina body .
    NO nie wiem. Ktoś w tamtym wątku napisał, że trefna karta w 350D działa bezproblemowo.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Domyślnie Do wszystkich którzy mieli problemy z kartami 4 GB w CANONIE 400D

... historia z canonem na samym poczatku byla dluga i niekoniecznie mila...

... dziesiatki telefonow do canon Polska, autoryzowanego serwisu po sklep w ktorym zostal kupiony - kazdy odsylal do kogos innego ...

... wszyscy nie potrafili (mam nadzieje) pomoc ...

... ale mam w koncu obiecujaca wiadomosc od pracownika Canon Polska ...

... w piatek problem niekompatybilnosci karty 4 GB platinum, z ktora byl i chyba nadal jest sprzedawany w/w aparat, zostanie w jakis sposob rozwiazany na naradzie ...

... oczywisice o decyzji marketingu Canona postaram sie jak najszybciej poinformowac - na szczescie mam bezposredni numer do pracownika wiec moze bede cos szybko wiedzial ...

... pozdrawiam ...
    Ostatnio edytowane przez Tenenberg ; 03-01-2007 o 17:09

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    NO nie wiem. Ktoś w tamtym wątku napisał, że trefna karta w 350D działa bezproblemowo.
    Może 400D nie "lubi" niektórych kart .
    A tak na poważnie to gdyby wierzyć we wszystkie te zapewnienia, że coś z czymś działa lub nie, które pojawiają się na forum to należałoby dawno już wszystko wywalić do potoka . Przecież ze sprzętu który ja posiadam/użytkuję prawie wszsytko ma BF/FF, grzechocze, trzeszczy, rozpada się, jest mydlane, nie ostrzy, wiesza się, pada itd.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna

Domyślnie

mialem to samo z 400d, znajomy ktory mi sprzedal aprat rozmawial z serwisem i potwierdzili ten problem - karta jest temu winna. trzeba ja czesciej formatowac lub wymienic karte.

Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów