A nie dostałeś go z kartą promocyjną 4Gb?
Pozdr
Artur
A nie dostałeś go z kartą promocyjną 4Gb?
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Temperatura nie powinna mieć tu nic do rzeczy, o ile nie jest oczywiście jakaś ekstremalna. Ja fociłem swoim 350D z powodzeniem przy -25C i problemu nie było, no może trochę wolniej wyświetlacz chodził i to wszystko.
EDIT
Masz do niego grip'a ? Jeżeli tak, spróbuj włożyć zamiast akumulatora, szesc bateri AA. Być może jest to wina niesprawnego aku? Na pewno go naładowałeś do pełna ?
A jeżeli masz taką możliwość to oczywiście uderzaj do sklepu.
pucha i grucha
Jesli z kartą platinium to polecam ten wątek
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
No to wygląda na to że to kolejna ofiara. Pocieszające jest to że przynajmniej nie jest to wina body.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mialem tak samo, wymien karte i wszystko bedzie dzialalo prawidlowo
... historia z canonem na samym poczatku byla dluga i niekoniecznie mila...
... dziesiatki telefonow do canon Polska, autoryzowanego serwisu po sklep w ktorym zostal kupiony - kazdy odsylal do kogos innego ...
... wszyscy nie potrafili (mam nadzieje) pomoc ...
... ale mam w koncu obiecujaca wiadomosc od pracownika Canon Polska ...
... w piatek problem niekompatybilnosci karty 4 GB platinum, z ktora byl i chyba nadal jest sprzedawany w/w aparat, zostanie w jakis sposob rozwiazany na naradzie ...
... oczywisice o decyzji marketingu Canona postaram sie jak najszybciej poinformowac - na szczescie mam bezposredni numer do pracownika wiec moze bede cos szybko wiedzial ...
... pozdrawiam ...
Ostatnio edytowane przez Tenenberg ; 03-01-2007 o 17:09
Może 400D nie "lubi" niektórych kart.
A tak na poważnie to gdyby wierzyć we wszystkie te zapewnienia, że coś z czymś działa lub nie, które pojawiają się na forum to należałoby dawno już wszystko wywalić do potoka. Przecież ze sprzętu który ja posiadam/użytkuję prawie wszsytko ma BF/FF, grzechocze, trzeszczy, rozpada się, jest mydlane, nie ostrzy, wiesza się, pada itd.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mialem to samo z 400d, znajomy ktory mi sprzedal aprat rozmawial z serwisem i potwierdzili ten problem - karta jest temu winna. trzeba ja czesciej formatowac lub wymienic karte.