Mam za sobą podobne doświadczeniaPlatinum 4GB - niezła zabawa
![]()
Mam za sobą podobne doświadczeniaPlatinum 4GB - niezła zabawa
![]()
Witam
400D mam od lutego zakupiony razem z Platinium 4GB. Nigdy się nie zawiesił, nie wyłączył, nie stracił zdjęcia itp. Wnioskuję więc że mam farta :wink:
Pozdrawiam
Ja także używam 400D z kartą Platinum 4GB- jakiś miesiąc. Użytkowanie jak u Rockera.
odbiegajac od tematu i wracajac do 1 postu przezylem shock .... bylem jakis czas temu w media markt i widzialem 400d za 2799 , w niedzieje pojechalem go kupic i troche sie wkurzylem .... bo byl za 3299....:/ a co do 4gb to nie ma sie co napalac ze wzgledu na niska cene ... bo bedzie jak ze wszystkim :P lepiej dolozyc ze 100zł i miec 2gb firmowe
Witam wszystkich!
Zupełnie przez przypadek znalazłem to forum i ten wątek, więc przy okazji pozwolę sobie skorzystać z Waszej pomocy. 400D z Platinum 4GB kupiłem jakoś na początku maja, działa wszystko bez problemów. Mam jednak pytanie: gdy robię zdjęcia w trybie bulb - z klikuminutową ekspozycją, po zamknięciu migawki aparat potrafi przez dobre kilka minut zapisywać zdjęcie na karcie. Im dłuższa ekspozycja, tym dłużej zapisuje... Czy to normalny objaw, czy może jednak karta wariuje? Nie mam niestety na czym porównać.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Moze masz wlaczana funkcje usuwania zaklocen (wtedy aparat robi druga ekspozycje z tymi samymi ustawieniami przy zamknietej migawce).
http://canon-board.info/showthread.p...highlight=400d
Z Lexar Professional 4GB nie ma zadnych problemow
Pozdr.