kami74 - dziekuje za wyjaśnienie![]()
Joshec, mario - ja pozostane przy tekturzeJak bede mial chwile czasu wolnego to postaram sie zrobic T&T i zmontowac tego typu blende.
kami74 - dziekuje za wyjaśnienie![]()
Joshec, mario - ja pozostane przy tekturzeJak bede mial chwile czasu wolnego to postaram sie zrobic T&T i zmontowac tego typu blende.
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
Pamietajcie tylko, ze material na blede ma byc stosunkowo matowy/porowaty/zmiety, tak aby odbijal swiatlo na powierzchnie rownomiernie a nie w dziwne wzorki jak to sie dzieje przy stosowaniu gladkich kocy termicznych z apteki.
...
Kuchatek - cenna radaa takie srebro jak są pakowane np. czekolady?
Ja używam maty na przednią szybę samochodu. Elastyczna, składa się do wymiaru mniej więcej 40/15 cm, jest pokryta srebrnym materiałem. Wydaje mi się, że widziałem gdzieś złote ale nie jestem pewien. Cena na wyprzedaży w Tesco 2,99
HmmMoze tez warto wyprobowac
![]()
bede musiał się zakręcić koło tesco, bo kartonow miałem 2 i po dwu plenerach poszły w cholere![]()
Koce termiczne -fajna rzecz ale jak pisał KuchateK trzeba mocno wymiętolić... (klejem do kasetonów nakleiłem na pianke, którą daje się pod panele -super lekka jednak do transportu odpada ;
większa powierzchnia to już oklejona konstrukcja z rurek PCV - nie nadaje sie do transportu)
Mata na przednią szybe samochodu -srebrna (złożona na pół zawsze znajduje miejscie w plecaku, największy jej minus: gnie się na wszystkie strony w czasie nawet lekkiego wiaterku)
Ale po tych zabawach z Handmade i tak rozglądam się za prawdziwą blendą...![]()