Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Silesia

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

czytam te komentarze na onet.pl i oczom nie wierze!! Jak mozna byc tak głupim.
    "ZAGŁĘBIE ma połączyć się z Katowicami??
    NIGDY!!!

~Zagłębianka, 11.12.2006 15:48"

"Głosowałem na Uszoka
    i teraz nie życzę sobie, żeby mnie wrzucał do "jednego wora" z gorolami. nawet jeśli byłoby ciężej zdobyć środki z UE, to jakieś granice poświęcenia są.

~gol, 11.12.2006 19:33"

No do jasnej cholery!! Co my mamy czasy niewolnictwa i głębokiego rasizmu?
    Ludzie toczą piane na kibiców co sie leją "za" swoją druzyne a teraz ? Przeciez to jest to samo!!!! Nawet nie wiem czy gorsze... że niby co tym czy tamtym to ma zaszkodzic? Bo formalnie bedą jednym miastem? I co to zmieni? A jak cos ktos z Gliwic, zagłębia itp coś chce to przyjezdza do centrum Katowic by sobie kupić, pójść na koncert, zobaczyć mecz itd. A teraz to wielka święta wojna. JAK DZIECI. Nie rozumiem tego. To tylko moze nam pomóc a tu wojna między DOROSŁYMI ludzmi. Nie zdawałem sobie z tego sprawy ze to ma taki wymiar to dzisiaj. Oczywiscie słyszałem kawały o Sonowcu no bo przeciez zart jak kazdy. Oni tez sie z "nas" nabijają ale zeby to tak na powaznie brać?

Przypomina mi to "wojny" ktore miały miejsce przy dzieleniu Polski na woj. Ludzie wtedy robili prostety, strajki głodowe, barykadowali sie w szkołach tylko dlatego bo nazwa ich woj, bedzie sie nazywała inaczej niż oni chcą... dzizas
    Ostatnio edytowane przez Venio ; 12-12-2006 o 01:04

Uprawnienia umieszczania postów