Znacie może jakiś program który na zbiór plików graficznych naniesie jakieślogo lub napis? Najlepiej z przeźroczystością. Musze zabezpieczy trochę zdjęć przed publikacją.
Znacie może jakiś program który na zbiór plików graficznych naniesie jakieślogo lub napis? Najlepiej z przeźroczystością. Musze zabezpieczy trochę zdjęć przed publikacją.
Canon eos 30d, 300d, EF 17-40 L, EF-S 18-55 mm, EF 50 mm f/1.8, Sigma 70-300 mm APO, CF 256, CF 1024, EX 550 + T1
www.tucki.pl
Wypróbuj ReaWatermark . Prosty i wygodny. Czasem go stosuję do seryjnego znakowania zdjęć. Kontrola nad przezroczystością jest 100%.Zamieszczone przez mientki
Popieram! ReaWatermark skutecznie sobie radzi ze znakowaniem. Tani i prosty w obsludze, a ma calkiem spore mozliwosci edycji wlasnego znaku.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Odgrzeję, bo w wyszukiwarce nie znalazłem więcej info..
Znaki wodne można umieszczać we wszystkich programach graficznych, jak i w specjalnych, dedykowanych. To jest jasne. Natomiast moje pytanie brzmi: jak stworzyć swój wlasny znak wodnyCzęsto widzę na różnych pracach unikalne podpisy, z fantazyjną czcionką, podkreśleniami, zawijasami, etc.. i ciekawi mnie gdzie/w czym mozna stworzyć własny, orginalny watermark?