jadę zaraz zawrzeć umowe na focenie ślubu i pani chce umowę na papierze - ja zresztą też tak wole - może ma ktoś wzorzec a jeśli nie to co poza kwotą i zakresem usług powinna taka umowa zawierać??
jadę zaraz zawrzeć umowe na focenie ślubu i pani chce umowę na papierze - ja zresztą też tak wole - może ma ktoś wzorzec a jeśli nie to co poza kwotą i zakresem usług powinna taka umowa zawierać??
trzeba mieć firmę aby spisać umowę czy może ona być zawarta bez?
I am FX
naturalnie, że nie trzeba
firme mam.
wiem, że trza zamiescic dokładnie zakres usług, kwotę, zaliczke, pełne dane usługodawcy i biorcy, date i co jeszcze?? Może ktos z was sie na czyms sparzył żeby teraz dmuchac na zimne...??
warto zadbać o wykorzystanie wizerunku na potrzeby swojej reklamy
Robert Maj
http://www.robertmaj.pl
czyli nie muszę mieć firmy? jak to wtredy robić? jakie pisać dane? jaki to ma być typ umowy?
I am FX
umowa o dzieło załatwia sprawę. Są odpowiednie druki. Piszesz w umowie kto zamawia, kto wykonuje i co ma wykonać w jakim czasie i zakresie oraz kiedy mają być wypłacone pieniądze.
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Mam cicha nadzieje ze nauczylo cie to w przyszlosci poszukac samemu - 5sek w googlach to krocej niz napisanie nowego watku na forum.
Dopiero gdy wyniki wysukiwania wlasnego sa niesatysfakcjonujace to wiadomo ze chetni do pomocy na forum zawsze sie znajda... ale lepiej najpierw sprobowac samemu - prosze.