A co ma jakość fotek (taka w kontekście techniczna bezwzględna) do wartości "estetycznej" wyrażonej w formie "rodzinne pstrykanie"?
Mnie jakość techniczna zupełnie odpowiada, natomiast "rodzinne" odnosiło się raczej do ich watrości marytorycznej, a nie technicznej. Ale fajnie że się podobają ;-)
Co do wspołpracy z 350D to jest bardzo dobra co nie znaczy że mogłaby być lepsza, z modelami typu 1D czy 5D nie mam porównania natomiast w porównianiu z 400D ten ostatni jest trochę lepszy. Ale co USM to USM - cichutki, szybki. Ogólnie z 350D jest w porządku ale jak brakuje światła to czasem lubi sobie dłużej poszukać (z reguły po delikatnej korekcie kadru na bardziej kontrastowy element jest ok). Z 400D jest trochę szybciej, ale z drugiej strony jak jest tak ciemno to nawet wtedy IS nie pomaga bo i tak jest za słabe światło..
Natomiast po podpięciu lampy ze wspomaganiem AF nie ma żadnego problemu. Aha - używam tylko centralnego punktu.
Ja jestem bardzo zadowolony z niego - używam go już prawie rok z 350D i ten zakup uważam za bardzo udany..
Pozdrawiam
Artur
EDIT: Dopiero zauważyłem że jesteś z Kielc, jakbyś reflektował na testy to możemy się kiedyś umówić gdzieś w mieście na jakieś testy. Dzisiaj akurat byłem w parku z rodziną ale fociłem głównie 50mm