Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 65 z 65

Wątek: 350d i jego AF

Adrian Olszewski
    Guest

Domyślnie

HeHe... Żadna to groźba!! W końcu "wolność rządzi" i kazdy wybiera co mu pasuje. Jak już czytałeś, miałem C wcześniej i zapewniam Cię, że nie był pierwszym. Były analogi, były compakty cyfrowe, potem przesiadka na C350D i teraz C30D... Wierność marce? Być może. A może fakt, że nie było nigdy problemów. Ja problemów nie lubię, choćby były to tylko incydenty. A poza tym, klamka jeszcze nie zapadła. Myślę, że to zamyka naszą dyskusję i dziękuję za Twoją opinią.

Różnica - fakt - kolosalna, ale powtarzam. nie mam czasu, ani ochoty na wycieczki do servisu.
    Ostatnio edytowane przez Adrian Olszewski ; 05-01-2007 o 00:20

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

jak masz gwarancje to wysyłasz na ich koszt kurierem po tygodniu sprzęt jest u ciebie cały i zdrowy - no chyba że ...

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

"...Kwestia skalibrowania body z aparatem to niestety podstawowa sprawa >.."

Kalibracja Body z aparatem??
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Adrian Olszewski
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Kalibracja Body z aparatem??
    Przjęzyczenie tylko... I tak wszyscy wiedzą o co biega... Zresztą to już nie ważne. Mam już szybki i celny AF. Poza tym jasny, wyraźny telewizorek i kupę szumów Resztę pozostawiam domysłom...

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adrian Olszewski Zobacz posta
    Przjęzyczenie tylko... I tak wszyscy wiedzą o co biega... Zresztą to już nie ważne. Mam już szybki i celny AF. Poza tym jasny, wyraźny telewizorek i kupę szumów Resztę pozostawiam domysłom...
    Gratuluję, i o to chodzi, nie ważne jest w jakim jesteś systemie , ważne żebyś był zadowolony i żeby efekt w postaci zdjęć był widoczny.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów