Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: 350d i jego AF

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

a jak EOS 10d wspołpracuje z tamronem 17-50? czy to body ma autofocus porownywalny z 20d czy raczej 350d?
    Aktualnie mam 300d, chciałbym jednak kupić zamiast kita cos z f2.8 i tamron 17-50/2.8 wydaje sie fajnym rozwiazaniem (niestety AF dzialal tragicznie z moim body)
    350d+grip, tamron 28-75/2.8

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzesiekK Zobacz posta
    a jak EOS 10d wspołpracuje z tamronem 17-50? czy to body ma autofocus porownywalny z 20d czy raczej 350d?
    Aktualnie mam 300d, chciałbym jednak kupić zamiast kita cos z f2.8 i tamron 17-50/2.8 wydaje sie fajnym rozwiazaniem (niestety AF dzialal tragicznie z moim body)
    AF w 10D jest porównywalny jeśli nie ten sam co w 350D także cudów bym się nie spodziewał. Ja używałem 10D tylko z L-kami więc na AF nie miałem powodu narzekać ale jak będzie z tym Tamronem trudno orzec. Zwłaszcza że tu potrafi to zależeć od indywidualnych egzemplarzy.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    AF w 10D jest porównywalny jeśli nie ten sam co w 350D także cudów bym się nie spodziewał.
    AF w 10D jest porownywalny do 300D a wolniejszy od 350D i 20D - tyle z moich subiektywnych wrazen uzytkowania tego aparatu przez ponad rok nie tylko z Lkami.

Uprawnienia umieszczania postów