Pokaż wyniki od 1 do 10 z 176

Wątek: Canon 70-200 L IS vs. 70-200 L

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    - mam szkielko za rozsadne pieniadze a roznice przeznaczam na lepsze body
    alleluja mądre słowa :rolleyes:
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shark-uk Zobacz posta
    alleluja mądre słowa :rolleyes:
    No tak tylko że mądre mogą być też takie słowa, które polecają wybór wersji z IS-em wtedy gdy jest ona nieodzowna. Są po prostu sytuacje w których jest nieoceniony, a zawsze można przecież wyłączyć. Ja bym akurat brał z IS .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No tak tylko że mądre mogą być też takie słowa, które polecają wybór wersji z IS-em wtedy gdy jest ona nieodzowna. Są po prostu sytuacje w których jest nieoceniony, a zawsze można przecież wyłączyć. Ja bym akurat brał z IS .
    też racja z tym że ja raczej obiekty w ruchu więc ta IS to w moim przypadku nie pomoże więc jej nie potrzebuje.
    Ps: ja cały czas mówie w stosunku do moich potrzeba a nie miałem na mysli ogólników.
    Ostatnio edytowane przez Shark-uk ; 12-12-2006 o 09:15
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Uprawnienia umieszczania postów