Dobra to ja tak z każdego po trochę, z ciekawości czy to tylko mój problem czy i wy się z takimi borykacie…
Co do ACDSee używałem jej wiele lat i była dla mnie naprawdę bardzo dobra i chyba dalej myślę nad powrotem do niej szczególnie po oglądaniu wczorajszej sesji na FastStone Image Viewer, przede wszystkim jak ktoś napisał wcześniej zdjęcia wyglądają tu jak by były bardzo mocno skompresowane, dokładnie jak z komórki:/ drugi problem to: gdy przeglądam na fullscren po przekręceniu kółkiem myszy aby wyświetlić następne zdjęcie czekam ok. 2 sek, dobija mnie to najbardziej w tej przeglądarce, w ACDSee czegoś takiego nie było wyświetlały się momentalnie. Natomiast wielkim plusem FastStone jest to że po zgraniu zdjęć nie muszę ich obracać, a w ACDSee czeba ponieważ zdjęcia robione w pionie tak też są wyświetlane na ekranie :[ i tu w sumie moje główne pyt, czy jeżeli obracam zdjęcia w takich programach czy nie tracą one w jakiś sposób na jakości?? I jak to jest z wyżej wymienionymi problemami u was??
Sie rozpisałęm