Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 55

Wątek: Plenery 2007

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Gołuchów - zamek i zespół parkowy niedaleko baza noclegowa i tania i taka droższa blisko z Kalisza, Pleszewa i Ostrowa jak będą zainteresowani mogę wspomóc organizacyjnie. Pieknie tam jest o każdej porze roku.

Domyślnie

jutro rajd Barbórki jest - można porobić zdjęcia, ja idę choć mój jedyny obecnie obiektyw to 10-20

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Bardzo chętnie wezmę udział we wszystkich, jeżeli nie odbywałyby się w weekendy w które mam zjazdy na uczelni
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    No i jak zwykle dolny śląsk ominięty...
    mattnic, jesli chodzi o Dolny Śląsk to proponuję spotkanie między świętami. Ja jestem z Jeleniej Góry i będę w JGA od 23.12 do 29.12. Możemy się spotkać 28.12 i postrzelac sobie. Zaproponuj tylko miejsce. Do Wałbrzycha nie jest daleko.

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Mattnick nie marudź tylko zaproponuj coś, ja jestem bardzo chętny na plenerek we Wrocławiu. Od jakiegoś czasu korcą mnie mosty w tym mieście ale jest tam też sporo innych cikawych miejsc.
    We Wrocławiu jest około 200 mostów. Jestem pewiem, że jest w czym wybrać I weekend by bie wystarczył na zrobienie 1/4 z nich

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Niestety wrocławskie mosty trzeba sobie odpuścić, przynajmniej na kilka miesięcy. Na znacznej części z nich, lub bezpośrednio obok, są teraz remonty, więc nie sposób zrobić foty, nie mając w kadrze jakiejś wielkiej tablicy drogowej, siatki, rusztowania, składu krawężników itp. Nie oznacza to że żaden nie nadaje się do fotografowania ale na plenerek pod hasłem "mosty Wrocławia" stanowczo teraz nie czas.
    MacGyver, a może tak mosty od tej nietypowej strony? Takie ładne, nowe, gotowe, to nie problem strzelić. Może uwiecznić przeobrażenia Wrocławia? Może nawet byłby to dobry pomysł na małą kronikę zmian "twarzy" miasta?

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    Bardzo chętnie wezmę udział we wszystkich, jeżeli nie odbywałyby się w weekendy w które mam zjazdy na uczelni
    CoNiC.... a słyszałes o wagarach hehe... nie namawiam, ale raz na 6 m-cy chyba nic się nie stanie

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    mattnic, jesli chodzi o Dolny Śląsk to proponuję spotkanie między świętami. Ja jestem z Jeleniej Góry i będę w JGA od 23.12 do 29.12. Możemy się spotkać 28.12 i postrzelac sobie. Zaproponuj tylko miejsce. Do Wałbrzycha nie jest daleko.
    Tak prawdę mówiąc w Wałbrzychu to hmm.. oprócz starego i nowego książa, zamku cisy i szzcawna zdroju to nie ma co focić. Jak spadnie śniego to o starym książu możesz zapomnieć no chyba, że weźmiemy łopaty i liny

Myślę że spotkanie we Wrocławiu było by bardzo fajne...i mam nadzieję, że dojdzie do skutku
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

A moze cos na Jurze Krakowsko-czestochowskiej...

Zamki - Olsztyn, Mirow, Bobolice..... itd....Rabsztyn...

Postindustrail na Slasku,

A moze oprocz tego jakies tematy, typu....... moje miasto noca.....
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tdf Zobacz posta
    A moze cos na Jurze Krakowsko-czestochowskiej...

Zamki - Olsztyn, Mirow, Bobolice..... itd....Rabsztyn...

Postindustrail na Slasku,

A moze oprocz tego jakies tematy, typu....... moje miasto noca.....
    tdf - gwarantuję Ci, że po nowym roku zobaczysz moje rodzinne miasto nocą. Jak będe w Jeleniej Górze, wezmę nogi i skocze na "Górę Szybowcową". Tam jest widok na całą kotlinę jeleniogórską.

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    4. Kazimierz i Janowiec
    Jak rozumiem Kazimierz Dolny?

Ja bym się może zmobilizował i wybrał - oczywiście zależy od godziny i terminu.
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Matnnick-ja bym na śląsku chętnie pofotografował górnicze dzielnice ze starymi kamienicami Tak jakoś na wiosnę
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Matnnick-ja bym na śląsku chętnie pofotografował górnicze dzielnice ze starymi kamienicami Tak jakoś na wiosnę
    a Ty się dobrze czujesz ?? Chcesz, żeby to była Twoja ostatnia wiosna ?? no chyba, że w 20 osób bedzeimy chodzić bo nawet 10 może sprawy nie załatwić
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów