Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Plenery 2007

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Niektórzy, bardziej greccy, mówią Tripolis Spotkałem takie określenie na sieci.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

:rolleyes: Kurcze a mnie się zawsze marzyła wyprawa szlakiem Orlich Gniazd - tyle że w week end to może być ciut mało czasu.:-(

A co szanowni Państwo powiecie na Dolinę Prądnika - Ojców, Pieskowa Skała, Grota Łokietka, Jaskinia ciemna - przez 2 dni można to złazić wzdłóż i w szerz z prawj na lewą i na odwót

A w okolicach W-wy to bym jeszcze zaproponował Zamek w Czersku i dolinę Wisły na wysokości Góry Kalwarii a jak ktoś ma zamiłowania militarystyczne to MAgnuszew (okopy, jakieś działa, czołgi etc):-P

Bywalec Awatar Sebian
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Avadra_K Zobacz posta
    :rolleyes: Kurcze a mnie się zawsze marzyła wyprawa szlakiem Orlich Gniazd - tyle że w week end to może być ciut mało czasu.:-(

A co szanowni Państwo powiecie na Dolinę Prądnika - Ojców, Pieskowa Skała, Grota Łokietka, Jaskinia ciemna - przez 2 dni można to złazić wzdłóż i w szerz z prawj na lewą i na odwót

A w okolicach W-wy to bym jeszcze zaproponował Zamek w Czersku i dolinę Wisły na wysokości Góry Kalwarii a jak ktoś ma zamiłowania militarystyczne to MAgnuszew (okopy, jakieś działa, czołgi etc):-P
    Dolina Wisły była tematem jednego z ostatnich tegorocznych plenerów. A samochodem udało mi się w 2 dni zwiedzić Oświęcim i w zasadzie wszystkie Orle Gniazda (te prawie 2 razy, bo w pewnej chwili stwierdziłem, że zerwała się perforacja filmu i musiałem powtarzać ujęcia - to były czasy, co?)
    SEBIAN
    Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
    ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebian Zobacz posta
    Dolina Wisły była tematem jednego z ostatnich tegorocznych plenerów. A samochodem udało mi się w 2 dni zwiedzić Oświęcim i w zasadzie wszystkie Orle Gniazda (te prawie 2 razy, bo w pewnej chwili stwierdziłem, że zerwała się perforacja filmu i musiałem powtarzać ujęcia - to były czasy, co?)
    Samochodem fakt - się da:-) Ale nie doceniasz towarzystwa Canonierów W Krakowie dojście z rynklu na kopiec zajęło nam chyba ze 4 godziny a i tak nie wszyscy tam dotarli - jak znam tą "bandę":-D to przy jednym z zamków by się zeszło z pól dnia

Bywalec Awatar Sebian
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Znam - z reguły szybko migawka się zużywa... i wątroba
    SEBIAN

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

I poszlo w offtop a konkretnych wnioskow prawie zadnych z tego watku .

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Proponuje dodać jeszcze Płock i okolice na focenie do harmonogramu imprez CB;-)
    5D + L

Bywalec Awatar Sebian
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I poszlo w offtop a konkretnych wnioskow prawie zadnych z tego watku .
    Zatem masz niepowtarzalną szansę napisać coś w temacie Jak się zastanowisz, to ciężko jest ustalić np. termin pleneru grudniowego A.D. 2007...
    SEBIAN

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zapowiada się że będzie to za moment cały plan działania na rok 2007. Normalnie jak w porządnej firmie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebian Zobacz posta
    Zatem masz niepowtarzalną szansę napisać coś w temacie Jak się zastanowisz, to ciężko jest ustalić np. termin pleneru grudniowego A.D. 2007...
    Nie pisze o terminach, pisze o liscie konkretnych propozycji miejscowek, ewentualnie wraz z propozycjami terminow. Propozycji... a nie kontemplacji zuzycia watroby .

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów