Niektórzy, bardziej greccy, mówią TripolisSpotkałem takie określenie na sieci.
:rolleyes: Kurcze a mnie się zawsze marzyła wyprawa szlakiem Orlich Gniazd - tyle że w week end to może być ciut mało czasu.:-(
A co szanowni Państwo powiecie na Dolinę Prądnika- Ojców, Pieskowa Skała, Grota Łokietka, Jaskinia ciemna - przez 2 dni można to złazić wzdłóż i w szerz z prawj na lewą i na odwót
![]()
A w okolicach W-wy to bym jeszcze zaproponował Zamek w Czersku i dolinę Wisły na wysokości Góry Kalwarii a jak ktoś ma zamiłowania militarystyczne to MAgnuszew (okopy, jakieś działa, czołgi etc):-P
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Dolina Wisły była tematem jednego z ostatnich tegorocznych plenerów. A samochodem udało mi się w 2 dni zwiedzić Oświęcim i w zasadzie wszystkie Orle Gniazda (te prawie 2 razy, bo w pewnej chwili stwierdziłem, że zerwała się perforacja filmu i musiałem powtarzać ujęcia - to były czasy, co?)![]()
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Znam - z reguły szybko migawka się zużywa... i wątroba![]()
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
I poszlo w offtop a konkretnych wnioskow prawie zadnych z tego watku.
Proponuje dodać jeszcze Płock i okolice na focenie do harmonogramu imprez CB;-)
5D + L
Zapowiada się że będzie to za moment cały plan działania na rok 2007. Normalnie jak w porządnej firmie![]()