A propos, najświeższe info z pewnego źródła (skądinąd od fotografa, Rossa Halfina) -
latem 2007 trasa po Europie Aerosmith / Guns'n'Roses / Van Halen
Aż mi krew się zagotowała![]()
A propos, najświeższe info z pewnego źródła (skądinąd od fotografa, Rossa Halfina) -
latem 2007 trasa po Europie Aerosmith / Guns'n'Roses / Van Halen
Aż mi krew się zagotowała![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
ta kapela sie powinna teraz nazywac Axl'n'Roses, no chyba ze jego nowa ekipa gra i wyglada jak znakomita czesc "velvet revolver"Eddie to juz tez nie te czasy, z ostatnich dokonan to tylko chyba kawalek "human biengs" grany w filmie twister kojarze, a aerosmith, no coz, to oni wprowadzali led zeppelin do rock and rolll hall of fame, i praktycznie tylko dlatego ich lubie
postarzeli sie chlopcy, albo sklad nie taki jak powinien byc, wiec mam mieszane uczucia co do koncertu
a zeby nie bylo OT, na takim tesciu sie nie oszczedza jak chcesz dobry koncert Marcinie, bierz ten z paryza, nie wszedzie masz solowke z Godfather, zajrzyj na youtube, powinna tam byc, swietna rzecz.![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Generalnie headlinem mają być Aero, więc kto będzie supportować to mam w zasadzie w głębokim poważaniu. No chyba, że na koncertach supportujących będzie inna atmosfera, niż na koncercie na którym byłem. Supportował Lenny Krwawisz i wyglądało to tak:
http://www.aerosmith.gangsta.pl/koncert/l2.avi
Szał się dopiero zaczął jak weszli Aero
http://www.aerosmith.gangsta.pl/koncert/1.avi
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 10-12-2006 o 09:52
O obiektywach wiem prawie wszystko
Musisz tylko uwazac na jakosc tego boxa. Ja mam dwa rozne wydania tego samego i niestety to co ostatnio pojawilo sie u nas za 29PLN to straszna kicha. Jakosc VHS choc jest to zapis telewizyjny. W niektorych odtwarzaczach DVD moze brakowac dziwieku. Nie wiem na czym to polega (pewnie kwestia formatu zapisu dzwieku) ale ja tak mam. Koncert jest chyba jednym z najlepszych jakie w ich produkcji widzialem ale ja bym polecal jednak wyszukanie tego w pierwotynym wydaniu czyli na dwu plytkach wydanych oddzielnie. Roznica w wygladzie dotyczy okladki - sa to praktycznie kopie okladek z plyty "Use your Ilusion". Nagranie jest z trasy promocyjnej tych plyt. W kazdym razie jesli ma to byc dla tescia to na Twoim miejscu bym mial na wzgledzie ten fakt. Sam mam takiego "fatyganta" kolo swojej corki i chyba wiem jak mozna reagowac
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez krecio ; 10-12-2006 o 10:43
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
krecio Czy dobrze rozumiem, że koncert w Tokyo (wydanie dwupłytowe), to to samo co dwie osobne płytki pt. "Use your ilusion" cz.1 i cz.2?![]()
Chcę zamawiać TUTAJ
PS. Kurde, wychodzi na to, że tak. Różnica w cenie: no coments
zasiegnalem jezyka kupienie oddzielnie use your illusion, choc drogie to dobry wybor anizeli dwuplytowca za 29 zl, dzis mialem okazje naocznie sie o tym przekonac, tym prezentem mimo ze tanszym masz okazje zrazic do siebie tescia Man![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Myślicie, że inwestycja w teścia 150zł może być opłacalna?
Ale to nie są początki - już tam dreptam od przeszło dwóch lat - swoje już zdaje się załatwiłem
Takiego drogiego prezentu to nawet sobie nie robie :-?
Spoko - sprawa do konsultacji. A czy jest sens kupienie narazie tylko cz.1 ?
Czy to będzie niczym wyłączenie TV w połowie 'M jak miłość' teściowej?
Czyli tzw. jeden wielki przeciąg![]()
mysle ze narazie czesc pierwsza powinna go zadowolic, ale tylko wtedy jesli mu powiesz "Andrzej, jak bedziesz grzeczny to swiety mikolaj w przyszlym roku nie zapomni ci przyniesc czesc druga"napewno bedzie sie bardziej cieszyl anizeli z czegos co ma jakosc ripowanego vhsa
Hehe, czyli cały rok będzie się trzymał na baczności, żeby dostać część 2 ?
Generalnie problemów nigdy nie było. Zwinąłem im Kari do W-wy, i też jakoś po dupie nie dostałem
PS. Stasiek thorin! Stachu! :wink: