Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: DVD Guns n' Roses - które wybrać? które najlepsze?

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie DVD Guns n' Roses - które wybrać? które najlepsze?

Witam

Jako, że 'przyszły teściu' zażyczył sobie pod choinę jakieś DVD koncertowe kapeli Guns n' Roses chciałbym się zapytać, czy ktoś z Was ma 'doświadczenie' w tym temacie. Chodzi o to, że kompletnie nie mam pojęcia które wybrać. Tak się składa, że p. Stasiek tyż nie wie :grin:
    Jeśli ktoś z Was orientuje się (widział/posiada/ma rozeznanie), które z dostępnych na allegro było by 'najlepsze' to proszę o info.

Podam odrazu LINK z wynikami do allegro. Jak wiadomo, za parę dni link może być nie aktualny.

Coś już napisał Awatar azael
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Witam

Jako, że 'przyszły teściu' zażyczył sobie pod choinę jakieś DVD koncertowe kapeli Guns n' Roses chciałbym się zapytać, czy ktoś z Was ma 'doświadczenie' w tym temacie. [...]
    Polecam koncert z Paryża, relewacyjny popis perkusisty (Sarum) i jak się nie mylę to wtedy jeszcze mało znany w Polsce gral z nimi Leny Krwawisz.

Mała dygresja, Rose powiedział kiedyś, że nie będzie grał dla Polaków i Zydów. Kasa się skończyła i borok przyjechał nawet do Polski.
    EOS 30D / EOS 33 + EF 50 + EF 70-200
    D700 / F80 + 14-200
    Pentacon Six + 50,80,180
    Bronica SQ-Ai + 50,80,150

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez azael Zobacz posta
    Polecam koncert z Paryża, relewacyjny popis perkusisty (Sarum) i jak się nie mylę to wtedy jeszcze mało znany w Polsce gral z nimi Leny Krwawisz.
    Rewelacyjny to tam jest Slash grający temat z Ojca Chrzestnego - najlepsza gitarowa koncertowa solówka jaką w życiu słyszałem...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Witam

Jako, że 'przyszły teściu' zażyczył sobie pod choinę jakieś DVD koncertowe kapeli Guns n' Roses chciałbym się zapytać, czy ktoś z Was ma 'doświadczenie' w tym temacie.
    No to ciesz się Chłopie, będziesz miał ********ego teścia. ;-) Też lubię Gansów :-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Widać Twój przyszły teściu wie co dobre. Jeśli nie ma żadnego DVD GnR weź dowolne, koncert w Paryżu jeśli znajdziesz albo ten z Chicago.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Ba! myślicie, że tylko Guns n' Roses?
    Ma całe kolekcje zespołów G n' R, Aerosmith, Metallica, AC/DC, Elton John, The Shadows, Queen, The Beatles, Scorpions i... Clifa Richarda
    Metallici to ma chyba większość albumów - o ile nie wszystkie :grin:
    Wiem, bo wiele z tych płyt sam mu zamawiałem.
    Hehe, p. Stasiek jest naprawdę spoko. W zeszłym roku dostał DVD koncertowe Scorpionsów, bo mu teściowa 'zagrała' VHS'a jakimś 'Klanem'
    Nie wyobrażacie sobie jaki był dym na chacie :grin:

PS. Znalazłem oryginał koncertu z Tokyo (DVD) za 29zł więc chyba poprostu wybiorę najtańszą opcję.

PS2. Ostatnio zamawiałem mu nawet słuchawki - bo rodzinka nie za bardzo lubi te klimaty do niedzielnego obiadu

PS3. Także panny się trzeba chyba trzymać, co nie? ;-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zobacz czy ma DVD You Gotta Move AEROSMITH, jeśli nie to kupuj mu w ciemno

tu masz fragment z tego dvd, chłopaki wymiatają:

http://www.kubacichocki.pl/sameoldsong.avi

W 2007 roku Aero zagrają w Europie... W końcu po 8 latach
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Aerosmith zapewne będzie następne w kolei :smile:
    Teraz koniecznie chce Guns n' Roses.
    Dzięki za sampla. Zapodam mu linka na GG.

Bywalec Awatar Kr4nkEd
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Bierz Wasc Live in Tokyo. Mam to wydanie na 2DVD i jest bardzo wskazane w zbiorach. W '92/93 kupilem na VHS, ale tu jest duzo wiecej utworow (byla coprawda druga czesc na VHS, ale dziwna jakas).
    Ten live z Chicago okrojony z Knockinga (ktorego koncertowe wykonania wbijaja mnie w fotel) i Paradise City...to jakas profanacja

Polecany Aerosmith tez bardzo...no kapela wie co robic na koncertach i tyle.
    Jak tylko zawitaja gdzies w okolicy to obowiazkowo. Ciekawe czy zawitaja do Polanda, Steven ostatnio dostal "kielbasiana plyte" bo bardzo mu zasmakowala (kielbasa oczywiscie)

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

No to w zasadzie sprawa przesądzona. DVD (Live in Tokyo) dostanę za 29zł. Może parę złotych mniej. Więc IMHO cena atrakcyjna jak za wydanie dwupłytowe.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów