Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Płytka w Velbon Sherpa 600R

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

zatrzask jest ogolnie trwaly i przy normalnym uzytkowaniu (katowaniu) daje rade. plastikowy jest, ale to nie jest plastik jak z klockow Lego czy, co gorsza, obudowy trabanta

natomiast przy gruchnieciu statywu o twarde podloze zdarzylo mi sie jeden rozwalic, i musialem z Foto-Techniki zamawiac zamiennik, bo proby klejenia do niczego nie prowadzily...
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    zatrzask jest ogolnie trwaly i przy normalnym uzytkowaniu (katowaniu) daje rade. plastikowy jest, ale to nie jest plastik jak z klockow Lego czy, co gorsza, obudowy trabanta

natomiast przy gruchnieciu statywu o twarde podloze zdarzylo mi sie jeden rozwalic, i musialem z Foto-Techniki zamawiac zamiennik, bo proby klejenia do niczego nie prowadzily...
    j.w. - plastik twardy jak cholera, trzyma b. dobrze. A o twardosci sie dowiedzialem, jak go rozwalilem i probowalem kleic. Poki co maly technik i wszystko dziala ok, ale i tak bez Foto-techniki sie nie obejdzie... jakos teraz nie mam pelnego zaufania do zlaczki
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Bywalec Awatar Kr4nkEd
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

To ja zabiore glos...bo juz nie mam zatrzasku (mial 2 lata)
    Byl i sie zmyl, specjalnie glowicy nie katowalem. Bylismy razem z nia i monopodem na koncercie...po powrocie okazalo sie, ze glowica narazie nigdzie nie pojedzie
    Zanabylem Manfrotto 486RC2, ciagle odwlekany zakup w koncu stal sie koniecznoscia.
    Generalnie - zatrzask jest niezawodny dopoki sie nie popsuje

Uprawnienia umieszczania postów