Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Sprzedaż/udostępnianie zdjęć

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vpGregP Zobacz posta
    chyba za mocno rozpisalem
    No chyba trochę... To ja też w kwestii formalnej ;-) bo chyba źle, żeby nie powiedzieć na opak, zrozumiałeś moje przytyki o "amatorach z 350D". Mi właśnie chodziło o to, że taki amator w dzisiejszych czasach może często zrobić fotki porównywalne z przeciętnym (nie wybitnym) zawodowcem. Sam zresztą zaliczam się do tych "amatorów z 350D" (bo sprzęt tak naprawdę nie ma tu nic do rzeczy ). I w związku z tym wszystkim, tym "przeciętnym zawodowcom", którzy przyzwyczaili się, że można po prostu odwalać rutynowe fuchy, bo klient się zawsze znajdzie...zaczyna się palić grunt pod nogami I dobrze

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Sam zresztą zaliczam się do tych "amatorów z 350D" (bo sprzęt tak naprawdę nie ma tu nic do rzeczy ).
    Taaa... ciekawe jak się ma do tego słynne "...seriami,seriami..."
    Jakoś z 350D nie wyobrażam tego sobie

I w związku z tym wszystkim, tym "przeciętnym zawodowcom", którzy przyzwyczaili się, że można po prostu odwalać rutynowe fuchy, bo klient się zawsze znajdzie...zaczyna się palić grunt pod nogami I dobrze
    A z tym się zgodzę..

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

vpGregP
    Guest

Red face na zgode...

No chyba trochę... To ja też w kwestii formalnej ;-) bo chyba źle, żeby nie powiedzieć na opak, zrozumiałeś moje przytyki o "amatorach z 350D".
    w takim razie ciesze sie bardzo, ze poprostu zle zrozumialem Twoja wypowiedz.
    Podajmy wiec sobie lapki na zgode :grin:

[...]I w związku z tym wszystkim, tym "przeciętnym zawodowcom", którzy przyzwyczaili się, że można po prostu odwalać rutynowe fuchy, bo klient się zawsze znajdzie...zaczyna się palić grunt pod nogami I dobrze
    Z tym sie zgadzam :-) I mysle, ze najbardziej zbulwersowala moja wypowiedz takich wlasnie, "przeciętnych zawodowcow", ktorzy na wiesc o tym ze jakis nowy gosc zaczyna robic fotki nerwowo stukaja palcami w stol (bezcieniowy :wink: ) - "bo moze zgarnie moich klientow... i najlepiej to jak bym tylko ja fotki robil i nikt wiecej. I tylko ja jestem zawodowcem a wszyscy inni to amatorzy i oni nie powinni nawet aparatu dotykac"
    A tak naprawde (powtarzajac za innym forumowiczem) prowdziwego zawodowca (przede wszystkim z talentem no i wyrobionym nazwiskiem) nie wystraszy ani jeden, ani nawet cala rzesza amatorow, fascynatow, zapalencow, ktorzy nawet moga robic dobre foty... bo wiadomo ze on zawsze sprzeda swoje zdjecia.

Pozdrawiam i zycze milego dnia,
    vpGregP
    Ostatnio edytowane przez vpGregP ; 11-12-2006 o 11:29

Uprawnienia umieszczania postów